Competició a Vilallonga de Ter 2010

Resultats
Grau I LGrau II LGrau III L
Grau I S-MGrau II S-MGrau III S-M

L’excursió de dissabte va ser una passada, el sopar no hi havia forma d’acabar-se’l, la temperatura genial … Però, en el fons, haviem pujat a Vilallonga de Ter per una prova d’agility, així que diumenge ens hi varem posar.

La prova va anar molt bé, erem 76 participants (més que mai) i havíem previst començar a correr a les 9:30 per que si algú pujava de Barcelona no hagués de matinar massa i voliem acabar a les dues … ho varem aconseguir, gràcies a tots!

L'Eva i en Bugui En Pablo i en Zar La Nelly La Nit Respecte als resultats, cal destacar que en grau I en Pablo i en Zar varen aconseguir un punt que feia molt temps que es mereixien però que se’ls resistia en competició. Esperem que, un cop estrenats, la cosa vagi ja molt més rodada. També l’Eva va aconseguir un punt amb en Bugui, en aquest cas el tercer el que els permet començar realment la temporada amb condicions similars a la resta de competidors de grau II del club, els desitgem exits en aquesta nova etapa. Pel que fa a la classificació final, cal destacar el paper de l’Ainara que amb la Nelly va aconseguir el tercer lloc al podi i endur-se un dels espectaculars trofeus d’aquesta prova.

També en grau II varem tenir bons resultats i la Montse va pujar amb la Nit al podi gràcies a recorreguts fiables, un d’ells amb qualificació d’excel·lent.

Agraïm la participació de tots els que vareu pujar a VIlallonga amb el vostre gos, a l’Ajuntament per les facilitats que ens ha donat per organitzar la prova i a tots els que varen col·laborar per a fer-ho possible.