Dos aussies en acció

Aquest divendres sant, en Juanjo i la Mercè van anar a pasar la tarda al Club Ciutat Comtal on s’hi feia una prova d’agility. Aquest cop van anar amb els 2 aussies: la Sioux i en Hippy.

La primera pista va ser l’agility i durant el reconeixement tant en Juanjo com la Mercè ja tenien molt clar que no farien pistes netes. Primer per l’entrada de l’eslàlom que no era apta pels nostres dos companys, encara som massa “patates” per fer be una entrada quasi perpendicular a l’eslàlom venint d’un salt de longitud i, en el cas d’en Hippy, teníem faltes afegides doncs la rampa es feia dues vegades. Més zones de contacte … més faltes. Així i tot vam sortir amb la il·lusió de fer-ho el millor possible.

201704 Comtal SiouxLa primera en sortir va ser Sioux, Juanjo va intentar motivar-la abans de sortir, ella no estava gaire per fer feina però va sortir ben contenta i concentrada amb Juanjo. La primera refusada la va fer en un “rere” on Juanjo va marxar massa aviat, i la Sioux va començar a bordar, com si l’estigués renyant per haver marcat malament. Poc després va venir el segon refús a l’entrada de l’eslàlom, no va ser cap sorpresa, però ella el va tornar a bordar queixant-se de que no l’havia avisat prou a temps. Després d’aquest parell de malentesos, va fer molt bona pista, bones entrades a túnels, velocitat acceptable i una falteta més afegida al fer la segona rampa.

Just després de Sioux sortia Hippy, bordant com és habitual i amb els nervis a flor de pell. La sortida va ser apoteòsica, un quiet de pena, refús al segon salt, entrebancada amb la Mercè que li va anar d’un pel donar-se morros amb la gespa, dos salts salvats de miracle i una entrada a l’eslàlom amb sortida immediata però una recuperació miraculosa de la Mercè va evitar una falta més. La pista va continuar amb lladrucs, més lladrucs, zones saltades des de l’infinit, salts fets al revés del que tocava, més lladrucs, parada de la Mercè per tranquil·litzar en Hippy i seguint amb més lladrucs, més salts de zones i emportant-se un eliminat com una catedral.

201704 Comtal HIppyEl jumping era força fluïd, amb pocs punts on els nostres gossos podien eliminar-se. La Sioux va ser la primera en sortir, ho feia ben motivada, Juanjo i ella havien aconseguit estar jugant, per primera vegada, al pre-ring i això és molt bo. Sembla que Sioux va agafant confiança a les competicions. Van fer una bona sortida, molt bon eslàlom, bo i unes errades de conducció del seu guia, va haver de fer tres entrades de túnels amb canvi per darrera i ni es va sortir ni les va refusar. Una pista molt seguida i bastant més ràpida del que ens te acostumats, però a tres obstacles del final de pista Juanjo va tornar a marxar massa ràpid d’un rere i refusada a la saca.

Seguidament sortia en Hippy, aquest cop no bordava, estava fixant-se com la germana sortia de pista, un quiet impecable. Quan surt relaxat les pistes amb Hippy poden ser genials, t’escolta, no va desconcentrat… I així va ser, una magnifica pista a 0 , entrant just en el temps marcat per la jutge , però així i tot va aconseguir el seu primer jumping a 0 amb punt de velocitat de la temporada.

Un divendres sant ben aprofitat, puntet per Hippy i bones pistes de la petita. Esperem seguir millorant i si no… Ens ho seguirem passant d’allò més be.