Copa Catalunya individual 2018

Diumenge 3 de Juny s’ha disputat la final de la Copa Catalunya individual. El primer que cal és felicitar a tots els membres del club que han aconseguit classificar-s’hi: Cora, Taboo, Drac, Ela, Striptease, Morgan, Fish, Coma, Saya, Hippy, Sioux, Dic, Jake, Loki.

 JBB1389 JBB1275Diumenge ens ha tocat matinar una miqueta, el pronòstic era de pluja tot el dia però pel matí s’ha mantingut.

La pista de Jumping era molt ràpida amb una entrada de slalom una mica complicada que ha provocat més d’un ensurt ja que alguns gossos enlloc de fer l’slalom anaven a un túnel que hi havia per allà.

 JBB1481 JBB1214Aquest ha estat el cas del Jake que, per ser la seva primera final, ha fet una gran actuació on, a més, ha estat la primera vegada que es separa tant de la seva guia.

Aquest punt també ha provocat uns petits errors en el Dic , Fish i en Loki.

En un altre punt també hi havia un saltet molt a prop d’un túnel que no se l’ha mirat ningú excepte l’Ela, que ha pensat que quedaria maco fer-lo.

Però, després del ensurt d’ahir, li perdonarem i ja he estat molt contenta només de veure que saltava amb alegria i al seu ritme normal.

 JBB1232 JBB1063En el cas de la Sioux i en Hippy hi ha hagut alguna errada del guia.

A la Cora aquest cap de setmana li ha donat per saltar-se sempre una zona pero li perdonarem ja que és una campiona.

 JBB1337 JBB1458Ara bé, l’estrella en aquesta mànega ha estat en Taboo, que ha quedat primer, marcant un temps molt ajustat i fent que molts gossos, també companys de club, penalitzessin.

En Drac ha fet, com sempre, unes fantàstiques pistes: se li van notant els anyets però ell no falla mai. De la pista de l’Striptease ens ha impactat una entrada d’eslàlom espectacular.

 JBB1125 JBB1370Un cop superat el jumping, arribava l’hora de la veritat: la segona mànega d’Agility. Només veure-la des de fora ja comencem a tremolar ja que hi havia un túnel just al davant de la passarel·la que no s’havia de fer i, en el seu lloc, un túnel sota aquesta mateixa pasarel·la en sentit contrari i amb la rampa prop del camí de tornada. Sona molt enbolicat oi? dons imagineu-vos com tremolem els participants al veure-ho.

Però la cosa només començava aqui. Després un salt per darrere després de la rampa amb un salt a prop, dos salts desaliniats on el segon calia prendre’l per darrera (i no s’hi arribava bé), després cap al túnel i apa a córrer. I, per acabar-ho d’adobar, cap el final un doble i un gir amb un salt desaliniat. Resultat: elim, elim, elim i, apa vinga, elim. Val més que veieu vídeos per entendre el que us dic.

 JBB1426 JBB1071201806 Copa Strip2 JBB1298Que com ens ha anat? Doncs en Fish ha acabat segon en aquest embolic de pista i fent un running impressionant. Sembla mentida per un gos tan novell, oi? L’Eva encara no s’ho creu, si fa quatre dies que va debutar!

L’Ela també ha aconseguit acabar aquesta pista però sense running i una mica més lenteta. També ho ha aconseguit en Drac que, als seu deu anys, ha aconseguit quedar en quart lloc de la copa Catalunya, tot un exit i per molt poquet que no acaba al podi. L’Striptease també ha aconseguit acabar la pista sense errors quedant quarta en aquesta mànega.

Un cop acabats els recorreguts tornem a desfilar i cap al lliurament dels premis on comencem a tenir aigua i més aigua i apa! Tots xops a dinar que va estar molt bé, amb molta participació, molt de menjar i amb molt bon ambient, Un 10 per l’organització!