Curs de jutges RSCE (juny 2015)

201506 JutgesDotze aspirants arribats de tota Espanya van treballar de divendres a diumenge a les instal·lacions del nostre club per tal de seguir la formació com a jutge d’agility de la Real Sociedad Canina de España en un curs impartit per en Javier de la Escalera, delegat d’agility de la RSCE i en Josep Boix, president del nostre club i jutge amb una amplia experiència internacional. Entre els particiipants en el curs s’hi comptava en Jordi Boix, instructor del nostre club que ja és jutge pel Kennel Club britànic però que aspira a realitzar aquesta funció també per part de la canina espanyola.

201506 Jutges 2Ha estat un curs en que s’ha combinat la formació teòrica a l’aula, amb el debat, la pràctica amb pistes a escala i molta feina per part dels assistents, no només previa d’estudi i preparació sino a l’hora de dissenyar els diversos recorreguts que s’els anava plantejant.

El curs ha comptat, en la part pràctica, amb la col·laboració imprescindible i que agraim molt, de força gent del club que va estar dissabte muntant pistes i pistes per tal que els aspirants poguessin fer les seves pràctiques i fent un i altre recorregut amb una calor esfereidora. Dissabte va ser més dur i diumenge, en que no es van bellugar obstàcles, va ser més amè per aquell punt d’interés de posar a prova als possibles nous jutges.

Cal destacar la col·laboració de la Neus que es va encarregar de que a les pauses del seminari no hi faltés de res (les galetes de llavors van fer història) i que tots poguessim menjar allà mateix sense dedicar-hi més temps del necessari  … Tothom tenia moltes pistes a fer.

Gràcies per l’ajuda, companys del Cànic. Sabem del cert que tots els participants en el curs es van endur un bon record de la seva estada entre nosaltres.

 201506 Jutges examen