Darrer dia al KC Festival: Drac seleccionat per Cruft’s

Després de tota la nit plovent, comencem diumenge amb un ventet fresquet. Avui és l’últim dia del festival, un dia molt intents perquè hi ha les grans finals.

Els dos equips de la Federació catalana han quedat classificats per la final del Nations Cap. Després de les dues mànegues de la prova, l’equip català en mida gran ha quedat campió.Enhorabona nois!

L’equip mitjà, en canvi, bo hi haver fet una bona mànega d’agility i que en Drac ha complit amb els seus dos zeros, al final no ha tingut tanta sort.

201808 KCF Drac 3201808 KCF Molly 6L’Elisenda i en Drac han competit avui a la semifinal del British Open per la que van classificar-se fa un parell de dies. Ho han fet molt bé, quedant al sisè lloc final. Al ser el primer gos internacional classificat han aconseguit a més, de nou, una plaça directa per competir a Cruft’s la propera primavera. Molt bé per l’Elisenda i el “abuelete”.

201808 KCF Ela 5201808 KCF StripPel que fa a les proves normals, l’Ela ha fet tres pistes i totes tres a zero, i la seva germana, la Striptease, també ha fet un “pleno”: 3 de 3. Molt bé per totes dues!

La Vipper ha fet unes grans pistes on han estat eliminats però el més important es anar agafant confiança amb diferents situacions i obstacles.

En Loki avui no ha fet pista ja que hem decidit que faci una mica de repòs ja que després de l’agility d’ahir li va sagnar una mica l’ungla.

Poc abans d’iniciar el camí de tornada la Molly ha fet avui una darrera prova d’agility que ha fet molt bé, acabant en segon lloc i amb dret per tant a una roseta. Un bon tancament per aquesta expedició que, si bé els ha agafat encara amb molt poc rodatge ha estat molt enriquidora.

Ara ens toca a tots toca despedir-nos d’amics que esperem tornar a veure l’any vinent i recollir la paradeta. Alguns de tornarda cap a casa i, els que tenim més sort, cap al Dogs in need, on esperem passar una setmana més de gossos. Seguirem informant.