Darrera prova de l’any i propòsits pel 2020

I vet aquí que hem arribat al final d’aquest 2019. Diumenge vam fer la última prova d’aquest any i allà estàvem els companys de segona divisió on vam comprovar que és el que hem aprés durant tot 2019 i on vam pensar en els nous propòsits agilitistes pel 2020. Ens vam reunir el Loki, la Thai, la Nugget, el Thor i la Sally. D’aquests equips descriurem el que han aprés i quins seran els nous reptes pel proper any.

201912 Maresme Thai201912 Maresme NuggetLa primera pista va ser un agility, semblava ràpid, divertit i amb una dificultat ben adequada pels nostres equips de segona divisió. Com és usual van començar pels petits, representats per Loki i Thai.

El Loki va sortir ràpid com és habitual, però al quart obstacle es va trobar amb el balancí, i com ha fet durant gairebé tot l’any el va refusar i més tard va tirar un pal. La resta de la pista ràpida i ben conduïda per en Josep. La Thai va fer un molt bon agility, bastant animada i sense cap errada, però va finalitzar amb més temps del marcat.

De mitjans tant sols hi havia la Nugget, que va sortir ben espitosa emportant-se el primer salt pel davant fent un balancí de llibre però després una errada en la conducció de la Mercè la va portar a una boca del túnel equivocada. Poc després es va trovar amb el castell, un obstacle totalment desconegut per la Nugget ja que la seva guia s’havia oblidat d’ensenyar-li, així que refusada afegida a l’eliminat. Això si les zones perfectes acabant la pista força animada.

En Thor va sortir en representació dels grans. Suposem que va veure que la Nugget entrava per la boca del túnel equivocada i ell va pensar que aquella era la correcta així que, encara que la Isabel li va marcar be el túnel, el Thor no se’n va en refiar i va acabar eliminat. Això si, en la resta de la pista molt ben portat i a molt bona velocitat. També competia la Sally, una gosseta molt novell que just aquí debutava en segona divisió, però no es va notar gens la seva inexperiència ja que, a banda d’un parell de refusades sense importància, va fer una gran pista amb una velocitat trepidant.

A l’hora del jumping, el jutge Dani Amigo tenia clar que tots havíem menjat molts de torrons durant els Nadals i va dissenyar un jumping on tots gastaríem moltes calories. Sí, s’havia de córrer molt i molt.

201912 Maresme Thor201912 Maresme SallyA en Josep i en Loki se’ls va notar que no havien menjat gaires torrons, doncs van volar per la pista acabant-la a 0 amb el millor temps. Sergio i Thai, també la van fer a 0, però a aquest parell els hi va passar factura els afartaments nadalencs i no van córrer el suficient per entrar dins del temps.

Mercè i Nugget s’han posat les “botes” aquest nadal, però això només se li notava a la Mercè doncs la Nugget va córrer com un llamp, passant-se un rere, i poc després anant a un eslàlom que no li tocava es van eliminar.

A la Isabel i en Thor semblava que no els hagués afectat el menjar d’aquests dies, però en Thor,  a l’arribar a la recta interminable, va evitar un salt acabant eliminat. I, per últim, a en Marc i la Sally no se’ls va notar gens empatxats dels nadals. Van fer una pistassa, amb alguna refusada, però això és molt normal en un equip tant jove dins de l’agility.

Ara que ja hem fet la crònica de la competició farem el resum del 2019 i els propòsits del 2020

Loki: Durant aquest any han refermat la conducció, ens han fet gaudir de molts jumpings a velocitat de vertígen. Propòsit pel 2020: fer el balancí a la primera, sabem que ho saps fer…només t’ho has de proposar

Thai: Equip amb poques competicions que han anat guanyant confiança a les pistes durant tot l’any. Propòsit pel 2020: treballar la confiança a les pistes i així podràs marcar el temps.

Nugget: En 2 mesos de competició ha pujat a segona divisió i amb molt bones sensacions. Propòsit del 2020: intentar que no se’n vagi cap al primer eslàlom que es trobi

Thor: Encara que s’han eliminat bastant, competició a competició han millorat la compenetració guia / pelut. Propòsit del 2020: una mica més de compenetració i les pistes seran vostres.

Sally: En poques competicions han pujat a segona divisió amb grans pistes. Propòsit pel 2020: madurar com a equip i pujar a primera divisió que el Hippy us espera.

M’acomiado de tots vosaltres fins l’any que be. Desitjo que tingueu un magnífic 2020 i ens veiem a les pistes!