De nou podis en grau I i grau II

En Pablo i en Zar, de nou al podiEn Rufo ha pujat al podiAquest dissabte al matí s’ha disputat la prova de grau I, el primer grau de competició. Hi han participat dos representants del club i tots dos han fet un gran paper.

En la categoria de gossos de mida petita en José i en Rufo han fet una pista sense cap penalització -el primer dels tres punts que calen per canviar de categoria- i ha pujat al podi al quedar segon en la classificació conjunta de gossos petits i mitjans.

En la mida de gossos grans, en Pablo i en Zar també han fet un recorregut net, el segon punt en el seu cas, i hat quedat en segon lloc en la classificació de gossos de mida gran.

Primer punt de la Montse i la Nit

En grau II han participat l’Elisenda i en Drac que dissabte han fet dos recorreguts amb qualificació d’excel·lent sense cap penalització en el recorregut. Diumenge han fet una primera pista perfecta, la millor en la seva categoria, però han tingut mala sort en el segon recorregut a final de dia.

La Montse i la Nit han fet unes pistes excepcionals. Dissabte dos recorreguts a zero que els han fet pujar al primer lloc en el podi conjunt i diumenge un altre zero en el primer recorregut i només una falta en el segon. A més sembla que la Nit està mecanitzant bé el moviment a la pasarel·la i està fent unes execucions excepcionals. Ens n’alegrem molt tant per aquests recorreguts com pel fet de ser la primera persona del club en sumar un punt per participar al Campionat d’Espanya. Ja només n’hi manquen cinc!

En grau III no ho hem fet gaire bé, el millor han estat els recorreguts de l’Isma i la Chula que han demostrat per que estan competint en aquesta categoria ni que en algun cas ens han deixat amb la mel a la boca per una errada del guia al oblidar un salt gairebé al final d’un recorregut brillant. La resta de competidors: la Fosca, la Tona i la Nit han tingut un cap de setmana d’aquells en que pots aprendre coses per millorar.
L'Elisenda i en Drac van consolidant la seva conduccióMolt bons recorreguts de la Nit
La nostra enhorabona per tant als competidors més joves per quan ells han de prendre el relleu dels que ja es van fent grans.