Demostració a Alella

La Flama fent pista L'Elvira amb en Cash Treballant el quiet Dog dancing

A Alella es volia organitzar una festa amb motiu del Dia Mundial del medi ambient amb la col·laboració de l’Ajuntament. Per això els amics de la clínica veterinària Bitxos (on, a més de la Laia, hi treballen la Brita (Koko) i l’Eva (Guss)) ens van demanar de donar-los un cop de ma.

No ens va costar gaire decidir-nos i, el cert, és que ho hem passat fantàstic. Per molts dels que hi han participat era el primer cop que el seu gos feia agility fora de les instal·lacions del club i tot era molt diferent: l’espai, la megafonia, el públic al voltant, les olors … El cert és que tothom ho ha fet d’allò més bé, des dels més nous fins als que ja estan competint o han participat en grans finals.

La cosa ha començat amb una demostració d’obediència, semblava estrany aconseguir deixar tots els gossos quiets un al costat de l’altre a la plaça del poble.

Després l’agility, amb un circuit curt pels debutants, un de mitjà pels que ja estan al nivell D i un de llarg (amb tres pasarel·les) pels que ja estan competint. Bones actuacions i, per alguns, l’oportunitat de practicar i millorar algun aspecte fora de l’escola.

El dog dancing ha estat, com sempre “sonat” i han tingut una actuacio molt lluïda bo i integrar equips amb un nivell d’aprenentatge molt variat.

En resum, un dia de classe diferent i l’oportunitat per alguns de coneixer un poble del Maresme que potser mai havien visitat- Més d’un va fer al final de la prova una excursió pels voltants on, com possiblement sabreu, hi ha diversos punts d’interés.
Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament d’Alella per la organització de la jornada que va permés, a més, que ADANA, l’associació de protecció d’animals local, presentés alguns gossos en adopció o que es fes una xerrada sobre la importància de la educació en possitiu.

Finalment, agraïm la col·laboració de la gent del club que hi ha col·laborat, especialment els que varen anar abans de la prova a carregar els obstàcles i, sobre tot, els que varem fer l’esforç d’anar a descarregar-los. Sense vosaltres no ho podriem fer.

Podreu veure reportatges complets de la jornada a l’apartat de Fotos recents.