Desenllaç del cap de setmana al Vallés

Seguim amb el finde al Vallès, aquest cop se’ns presenta 202001 Valles Pôdi Drac202001 Valles Podi Lolaun diumenge amb una previsió meteorològica amenaçant, però que al final es va comportar i va deixar que la prova es portés a terme sense problemes.

Tal com va passar ahir, començem amb l’agility dels XL. El primer en sortir va ser en Morgan, que porta una molt bona ratxa amb els agilitys i va completar la pista a 0. El següent en sortir va ser en Bruc que portava molt bona pista però no va poder aguantar-se les ganes de fer un tunel enlloc d’un rere, eliminant-se. Per acabar els XL va sortir la Lola, que només va fer una falta a la baixada de la passarela.

202001 Valles Morgan

En L teniem a la Sioux, que igual que en Bruc, va ser xuclada pel tunel trampa.

En Midi s’incorporava en Loki, que es fer un balancí lleig, però al repetir-ho ho va fer perfecte! Això si, un cop eliminat. Per acabar va sortir en Drac, que va fer molt bona pista aconseguint un 0.

202001 Valles Bruc 3202001 Valles Sioux202001 Valles Drac 2202001 Valles LolaUn cop acabada la primera mànega, tocava iniciar la segona: el jumping. El primer en sortir va ser en Bruc, que va aconseguir fer la pista a 0 acabant quart en la classificació final. A continuació va sortir la Lola, que tot i un lapsus d’en Secun a mitja de pista, va acabar el circuït amb només un refús. L’últim d’XL va ser en Morgan, que es va eliminar entrant a luna boca del tunel on ningú esperava que entrés.

En L tornem a tenir a la Sioux  i en Juanjo que -ara si- aconsegueixen fer la pista a 0 amb un recorregut super net i fluid. Després va sortir en Loki, que va fer una falta i un refús. I per acabar la categoria, va sortir en Drac, que va  aconseguir una altra pista perfecta fent doble 0.

Al final van pujar al podi en Drac quelcom previsible i la Lola que va explotar l’avantatge de completar els dos recorreguts amb bons resultats.

Així posem fi a un cap de setmana de treball i diversió al club del Vallès, amb diversos podis i punts aconseguits en aquestes dues jornades. Fins la propera!