Dies molt diferents

Dissabte

201806 Maresme Podi G1 DiumDissabte feia un sol esplèndid i, mentre la gent normal feia el vermut a la terrassa del seu bar preferit, els addictes a l’agility aprofitàvem el dia de veritat, doncs teníem cita a Argentona, al Club Agility Maresme. Els representants del Cànic a grau I eren en Thor i en Fox.

Només començar el reconeixement de pista ja s’intuïa que la cosa no seria fàcil, ja que la pista que plantejava el jutge semblava molt complicada per tractar-se de participants novells. Per sort, quan la Isabel i en Fran es miraven amb cara de “com nassos fem això” va aparèixer la Neus per aconsellar i corroborar que la pista era força complicada.

201806 Maresme FoxUn cop acabat el temps de reconeixement, els primers a saltar a pista eren els minis i el primer de tots, en Fox.

L’inici va anar prou bé, tocant la zona de la passarel·la i tot, però un túnel trampa va ser massa llaminer i va absorbir al “paticorto” del club. Primer eliminat de grau I però, ni de bon tros, l’últim.

Després dels minis i midis, tots eliminats, va arribar el torn dels grans. En Thor va començar amb la força i les ganes habituals, salvant bé algunes de les trampes de la pista però 3 refusos, un al castell i els altres dos en salts, van acabar amb un altre eliminat més a la llista. De fet, al acabar la mànega vam poder comprovar que només un gos standard va ser capaç de finalitzar la pista.

En la segona mànega teníem la falsa esperança que el jutge, veient la massacre que havia provocat, facilités una mica més les coses. No es va trencar massa el cap i la pista va ser la mateixa a l’inrevés. L’avantatge va ser que ja coneixíem els punts conflictius i vam poder estudiar millor el recorregut ideal.

Aquest cop, van començar els standard i la Isabel i en Thor van fer una pista força bona i que, per un moment, semblava que anaven a acabar, però un 3r refús a dos obstacles del final, van deixar a en Thor eliminat.

Per altra banda, en Fox, va fer una pista molt bona, on només va tirar un pal sense que en Fran se n’adonés i per un moment pensés que havia aconseguit el preuat 0. Tot i això van acabar molt contents perquè els hi va servir per fer-se amb el primer lloc a la classificació!

Diumenge

201806 Maresme ThorDiumenge, mentre la gent normal dormia, nosaltres ens preguntàvem que fèiem aquí però, en el fons, no ho canviàvem per res. El cel estava tapat i la pluja era intermitent però la temperatura era ideal, gens de calor.

El jutge devia tenir remordiments de consciència a la nit perquè la pista era realment senzilla, molt intuïtiva i sense trampes aparents. L’únic problema en el reconeixement va ser que no apareixia la Reyes amb el Randy, la integrant que s’havia de sumar a l’equip de grau I amb els repetidors del dia anterior. Finalment, va arribar una mica tard però amb temps suficient per reconèixer bé la pista.

Aquest cop començaven els standard, on el Thor no va tenir el dia i va haver de repetir diverses vegades l’eslàlom. Un cop superat l’eslàlom, va quedar eliminat per 3 refusos així que la Isabel el va parar, tranquil·litzar i van acabar la pista sense cap més problema.

En el torn dels midis, el rapidíssim Randy posava a prova a la Reyes i l’inici va ser espectacular, però quan va arribar a la passarel·la el Randy va decidir que tocar les zones ja no es porta, així que la Reyes li va fer repetir quedant eliminada.

Quan els hi va tocar als més petits, en Fox va refusar l’entrada de l’eslàlom que estava situat després del primer salt. La resta de la pista va anar molt bé, però un balancí horrible, va obligar a en Fran a eliminar-se fent-li repetir aquest obstacle.

201806 Maresme RandyEn la segona mànega, començaven els peques i, per tant, en Fox era el primer representant del Cànic. Una pista força fluida, sense refusos i amb dues faltes, va fer caure un pal i no va tocar la zona de la passarel·la, va fer que repetís podi, aquest cop 3r classificat.

En midis, el Randy va quedar eliminat en decidir que l’eslàlom era menys atractiu que la rampa i obviant les indicacions de la Reyes “pals pals!”.

Finalment en standard, en Thor va aconseguir, ara sí, finalitzar la pista i de quina manera! Només una falta en l’eslàlom, una súper pista que el va catapultar a la segona posició de la mànega, llàstima que se li escapés el podi!

Un cap de setmana que demostra quelcom que ja sabem, cal treballar molt i amb les mateixes ganes de sempre!