Dilluns ha estat el dia de la Nugget i la Quimera

NuggetZ63 2113Z63 2095Dilluns és un altre dia de competició i per la tarda, ja una miqueta cansats però amb moltes ganes, a grau dos tenim dues representants. En mini la Quimera, que ha fet un agility impressionant bo i que han acabat eliminades per un petit descuit. Després en el jumping han aconseguit un altre punt d’ascens. En midi la Nugget, que ha fet dues pistes impressionants, quedant primera en les dues mànegues i pujant al podi en una indiscutible primera posició.

En grau tres hem tingut pistes molt xules, molt ràpides, amb molta distància i amb molts obstacles entremig que no toquen … però molt contents.

La Boira ha aconseguit un jumping amb velocitat i l’agility l’ha completat amb un parell de faltetes amb el que ha pujat al podi final.

La Patum s´ha endut dos eliminats com una catedral. En l’agility per que la Neus s’ha esperat a la gossa (com si calgués fer-ho) i en el jumping perquè al túnel número 19 s’havia d’entrar per la boca més llunyana enlloc de la que es veia primer i no ens hem entès.

El Loki ha seguit la línia de la Patum, està molt enamorat de totes les gossetes que es trova i es vol fer notar a les pistes.

La Mia ha fet una pistassa en el jumping però en l’agility en Marc s’ha oblidat la pista. Això no li passa mai, serà que ens fem grans?

La Vipper també ha fet una pista molt ràpida en el jumping però amb un palet al final de la pista, llàstima perquè la gossa anava molt fina. En l’agility en Jordi ha preferit repetir la passarel·la perque no l’havia fet correctament.

Ara a descansar perquè demà al mati toca fer mes pistes. Mirarem que siguin molt millor que les d’avui i després … la gran final per la tarda!