Diumenge d’aGELity

202001 Quiteria Podi Strip202001 Quiteria Podi StripAllà, passant fred, ens trobàvem en Jazz, la Mel, en Hippie, en Morgan, en Dic, en Bruc, la Winter, l’Striptease i en Fox. Bé, qui passàvem fred érem els amos, els gossos n’hi havia que estaven encantats i d’altres que no tant.

Tocava començar pel jumping i, al començar pels petits, només teníem com a representant en Fox.Pista gebrada

202001 Quiteria BrucEn Fox és un d’aquests gossos que el fed l’activa (encara més) i la sobreexcitació li va passar factura. Només arrencar pista va tombar els 2 primers pals i, a la que va caure el 3r, …castigat abandonant pista.

En midis l’Strip també va sortir molt animada, el fred li senta bé! Només un refús al quart salt li va impedir fer la pista a 0.

Pel que fa als grans, arrencà la Winter, que va tirar un pal i va refusar el eslàlom, cosa que va descentrar al David i va acabar eliminat.

Seguidament va sortir en Bruc i va fer una pistassa a 0 amb una bona velocitat! Aquest parell no paren de millorar!

Tot semblava indicar que en Dic repetiria la gesta d’en Bruc i quan ja estàvem celebrant un altre 0, va fer el penúltim salt al revés, quina pena!

S’acostava el torn d’en Hippie i la Mercè havia pronosticat que no arribaria al 3. Casualitat o no, va fer el segon salt en la direcció que no tocava i es complia la premonició.

La Mel  va aconseguir fer la pista a 0 tot i que va penalitzar molt poquet per temps. L’Ezequiel ja ho deia, “sempre sóc el primer gos que penalitza!”.

202001 Quiteria DicFinalment tancava la mànega en Jazz, que debutava en aquesta categoria. Podem dir que va quedar eliminat en caure en l’única trampa evident que hi havia a la pista, i és que dos túnels encarats…són molt llaminers!

El sol anava sortint i la pista ja estava desglaçada en la mànega d’agility, però el fred seguia present.

El primer en saltar va ser novament en Fox, que després de fer la sortida abans d’hora provocant un refús en el segon salt, va completar netament la pista. Cap pal i bones zones, motius de sobres per deixar molt content al seu guia!

L’Striptease va fer un molt bon recorregut, només acumulant dues faltes, a la baixada de la passarel·la i de la rampa.

La Winter portava una pista perfecta fins que en una seqüència de túnels va triar entrar pel que no era, quedant eliminada.

En Jazz, va fer una petita excursió fora de pista just després de saltar-se la passarel·la i això li va suposar l’eliminat.

En Dic va completar una pista molt bona, amb només una falta en la baixada de la passarel·la.

En Hippie va fer una mica de tot a l’agility: falta a la passarel·la, a la rampa i a l’slàlom i en continuar pista va quedar eliminat.

202001 Quiteria MorganEn Morgan va fer una pistassa i semblava que aconseguiria el 0, però va decidir sortir del balancí un pèl abans d’hora i va finalitzar la pista amb només una falta.

La Mel va completar el recorregut a 0 i aquest cop sense penalitzar per temps!

Finalment un Bruc, que semblava connectat, va decidir anar a olorar un gos a mig recorregut i va perdre uns quants segons, que sumat a una falta a l’eslàlom van impedir que acabés la prova amb un doble 0.

A l’hora de repartir els premis, vam aconseguir “col·locar” al podi a la Mel, guanyadora d’estandard, i a l’Strip, segona en midi. Enhorabona als dos!!!