Diumenge de Pasqua a Saragossa

201803 Toskahua Ela 3El diumenge de Pasqua va començar amb bon temps ,i a diferència dels altres dies, amb el recorregut d’agility. La Carme i l’Strip ja no participaven diumenge perquè celebraven la Pasqua amb la familia però ens quedaven la Coma, la Saya, en Loki, l’Ela, en Drac i en Morgan.

La nostre Coma, no va començar el dia molt centrada i despres de tirar tres pals la Diana va optar per treballar la zona de la rampa. En Morgan també va ser un caos i les zones van costar molt. I, increïble però cert, amb en Drac tampoc vam estar encertats: l’equip es va eliminar entrant per una boca incorrecta de túnel i i tot i aixi van haver-hi alguns refusos més. En Loki va oblidar que el dia anterior havia fet un balanci de 10 i va caler-li repetir … I l’Ela? Doncs l’Ela va salvar l’honor del club amb un zero.

Tot seguit tocava un jumping ràpid però amb punts de control. En Drac va sortir molt centrat i el va fer de forma impecable guanyant la mànega amb punt de velocitat, en Loki també, amb només un refús a l’eslàlom. L’Ela buscava certa compenetració amb el seu germà i també la va fer molt bé però amb falta a l’eslàlom. En Morgan i la Coma també van aconseguir marxar amb bon sabor de boca, amb un jumping a 0 amb velocitat.

A la jove de l’expedició, la Saya, se li resisteixen els punts però està fent pistasses de llibre. A la primera mànega va fer dues faltes al obrir la roda i tirar un pal i a la segona només una falta aconseguint pujar a podi en tercera posició.

201803 Toskahua Morgan 3201803 Toskahua Saya