Diumenge: dia d’estàndards

IMG 20180909 12012820180909 120147Ja que en Juanjo ens va presentar una crònica ben detallada i acurada dedissabte a Santa Quiteria, aprofitaré que esteu una mica cansats de llegir i resumiré el màxim que pugui .

Érem els mateixos representants que dissabte, a excepció de la Striptease que va preferir passar un diumenge de descans.

La primera pista va ser el jumping, un circuit dissenyat per córrer, córrer i córrer. Els primers van ser Mònica i Jake, que tot i intentar arribar a tots llocs es va eliminar al fer un salt al revés. En Drac, com sempre, una pista perfecta sense cap errada.

El els següents ja eren el grans. En Juanjo estava més despert que el dia anterior i la Sioux també, així que ens van oferir un jumping molt bo on ambdós anaven molt compenetrats. Més tard sortia el seu germà, i com he dit que resumiré, tant sols diré que va fer un quiet espectacular, de la resta millor no dir-ne gaire cosa. En Fish ens va sorprendre sortint-se en mig del eslàlom, això no es gaire habitual en ell però també té dret a fallar. En Morgan i la Lola van fer una pistassa sense cap errada i amb molt bona velocitat. I ja només ens queda la Collie que primer es va saltar el quiet i va ser eliminada per en Sam després d’haver tirat un pal al repetir la seqüencia per deixar-li ben clar que els pals no s’han de tirar.

IMG 20180909 092104I que dir de l’Agility? Un laberint de túnels molt divertit però on si no tenies bons reflexos i bona memòria no tenies res a fer. La Mònica i en Jake van ser capaços de recordar la pista, això si amb dues refusades per no arribar a marcar be els túnels. El veterà del Cànic, en Drac, tot i que ja té una edat ens va donar una lliçó a tots de com es fa una pista. Només va tenir una errada a l’entrada de l’eslàlom, però no li tindrem en comte ja que igualment es va guanyar una bona posició al podi.

D’en Hippy em repetiré una mica, va tornar a fer un quiet espectacular i de la resta de la pista millor no dir res més. En Fish anava molt be fins que va entrar en un bucle de fer un túnel que no tocava, ho va repetir varies vegades fins que Eva va aconseguir agafar el control i que ho fes be, to i que ja estava eliminat va acabar la pista fent un running molt bo. La Sioux ens va sorprendre, va fer una pista perfecta, seguida, animada, tocant totes les zones i acabant a zero sense cap penalització, el que la va portar al primer lloc en la classificació general. En Secun i la Lola també van sobreviure al laberint de túnels, llàstima del saltet de la Lola just quan havia de tocar la zona de la passarel.la. L’Eli i en Morgan anaven molt be fins que en Morgan va decidir volar al balancí, fet que a la Eli no li va convèncer i el van repetir.

Jo diria que tots ens ho vam passar molt be, les pistes van ser molt divertides, el lloc impressionant , l’equip organitzador ràpid i atent,  i en el terreny molt personal contentíssima de que la nostre “petita” Sioux fos la primera de la seva categoria, aquest cop tocava destacar als estàndards.

Ens veiem a la propera!!!