Diumenge jumpings molt efectius de Hippy i Sioux

I que millor que fer un diumenge pel mati? Doncs anar a la city a fer una mica d’agility al club Ciutat Comtal.

Aquest diumenge érem poquets…i menys que aniríem sent, però això ja ho explicaré més endavant. Sioux, Hippy, Lola i Jake van arribar puntuals a la prova, be…en Secun una miqueta tard però li va donar temps a reconèixer pista.

LolaEl primer en sortir a l’agility va ser en Jake, que per una cosa o altra o fins i tot algun mal marcatge es va eliminar.

El següent va ser en Secun amb la Lola que al principi ho van fer força be fins que el guia es va perdre a pista i es van eliminar, la resta de la pista va ser una mica entrebancada ja que, al haver arribat tard, en Secun no va poder reconèixer be i anava ben perdut.

Poc després sortia la Sioux, sota un sol imponent, i això a la Sioux no li agrada gaire, així que després d’un túnel es va fixar que hi havia un senyor a pista (el jutge) i se’n va anar de parranda buscant alguna cosa (però no sabem quina). Quan es va trobar que la Mercè li va donar un toc d’atenció va tornar amb el Juanjo, i va fer una molt bona pista, amb bones zones i bona velocitat. Llàstima que estava eliminada ja que durant la fuga va passar per obstacles que no tocaven.

L’últim era en Hippy que, només sortir, ha relliscat a l’entrada de l’eslàlom provocant que es donés de morros amb un pal, així que falta a la cartilla. La resta de la pista es podria dir que a nivell Hippy: balanci volador, una refusada per estar bordant i no escoltar, però hem de dir que bona rampa i bona pasarel·la.

HippyPoc després tocava el jumping, feia un calor que et donaven ganes d’anar en bikini i prendre’t una caipirinha ben fresqueta, però no ha pogut ser, havíem de córrer. Així que, entre això i que en Joan no es trobava del tot bé, la Mònica va dir que s’ha anava cap a casa, no se si allà hi tenia caipirinha fresqueta.

Poc després el Secun també va marxar, potser s’anava a casa de la Mònica a fer una caipirinha. Com a nosaltres no ens van convidar, ens vam quedar seguint torrant-nos al sol. El jumping es veia senzill, ràpid i amb poques trampes, així que els dos que quedàvem teníem clar que ho faríem be, o molt be. I així ha estat, tant Sioux com Hippy han fet un jumping genial.

Aquest cop Sioux no s’en ha anat a passejar sense Juanjo, ha anat molt ràpida i concentrada al igual que Hippy que ha aconseguit fer la pista ben ràpid. Com a bons germans que son, tots dos han aconseguit el jumping a zero amb punt de velocitat. Ah…. I m’oblidava de dir que en Hippy ha fet dos quiets de llibre però, com vaig dir l’última vegada, ja està començant a no ser noticia.

Ens veiem el proper diumenge!!!