Divendres d’agility a Reus

En divendres, si, si, en divendres, els nostres agilitystes més aplicats (o potser no tant aplicats fins al moment) baixaven fins a terres tarragonines per enfrontar les ultimes oportunitats per aconseguir punts per equips pel campionat d’Espanya d’aquest any. 

A grau 2 ens representaven la Boira, l’Striptease, en Bruc, la Sioux, en Hippy i en Morgan.

En Marc, ens va iniciar aMorgan Neomb un jumping amb força tunels i un parell de salts per darrere que van donar algun entrebanc. 

La Boira va estrenar la pista de forma espectacular, només va caure un pal però va demostrar que es una campiona amb les entradres d’eslalom. L’Striptease, va començar forta pero en el tunel es va desinflar una mica i la Carme va procurar estirar-la perque no baixes el ritme.

D’estandars, vam començar amb en Morgan demostrant que no hi ha limit de tirar pals (va per tu company Qumba!). La Siouxeta, va anar molt rapida, però va decidir refusar un pal, de manera que en Juanjo va preferir eliminar-se repetint seqüència i marxar amb bon sabor de pista ja que ho van fer molt be. En Hippy ens va deleitar amb un quiet espectacular, uns germans maquissims, un parell de turbos als tunels i un parell de refusos que no cal tenir en compte. En Bruc va salvar l’honor del club amb un 0 amb PV, llàstima que ja no ni calgui cap més .

Anem a per l’agility que pintava “tremendo” i, ja us avanço que ho va ser, doncs nomes 2 gossos van acabar la manega a 0. Hi haurà algun caniquillu en aquesta parella d’afortunats? Doncs no . La Boira i la Cristina van començar molt ràpides pero un parell de refusos van desinflar una mica la connexió de l’equip. L’Striptease va fer una passarel·la de llibre però de nou als túnels es va baixar una mica, la Carme va decidir escurçar la pista i no forçar la gosseta.

En estàndard, la Sioux va tornar a anar molt centrada, pero cap al final es van despistar i és que posar una discriminacio de tres tunels, a les 11 de la nit, és una mica cruel. En Morgan es va reconciliar amb en Marc i va fer una molt bona pista, amb falta a la rampa solament. Una millora considerable especte a la mànega anterior. En Hippy va anar molt rapid, però avui no tenia ganes d’entrades d’eslàloms però per compensar va fer un molt bon balanci. Ens quedava en Bruc, l’esperança del club… A mitja pista ens ho creiem ja pero en un punt de discriminació de tunels, van dubtar tant que al final no van entrar a cap dels tres! En Victor va aprofitar per treballar el balancí.. Aixó que: demà seguirem lluitant per aquests puntets que tant volem.