Divendres Sant a Saragossa

U201803 Toskahua Comans quants del club hem decidit embolicar-nos la manta al cap i anar a passar la Setmana santa a Saragossa. Alguns van aprofitar per anar a veure les processons (encara que no volguessin) i fer una mica de turisme per el Pilar i altres simplement vàrem aprofitar per descansar i no fer absolutament res. Això te un nom: vacances.

Divendres va començar amb l’actuació de la Diana i la Saya que, desrpés de tot un matí de seminari, la pobreta estava tant cansada que va decidir que ella ja no treballava mes. En canvi la Coma, més fresca, que si en que tenia moltes ganes i ho demostrar quedant segona al podi i possant un puntet a la saca. Pel que fa a en Morgan, com sempre molt energètic, va resultar eliminat a l’agility pero va acabar el jumping amb només una falteta, seguirem treballant.

En la categoria mitjana en Drac, que ens te acostamats a una seguretat increïble, va fer un jumping boníssim pero en l’agility va decidir que la seva pista era la bona no la que havia dit el jutge. De fet, crec que en Drac tenia molta raó. En Loki avui tenia un gran dia i va fer el balanci a la primera, al·lucinant! Això si, es va saltar la rampa i la passarel·la, que no es pot tenir tot. Després en el jumping en Josep es va embolicar una miqueta. Quan li va tocar a la Striptease, va decidir que ella no podia ser menys i que el Divendres Sant no treballava amb el que es va eliminar una miqueta.

201803 Toskahua Drac 2201803 Toskahua Ela 2En categoria mini la única participant era l’Ela amb la Neus i entre una i l’altra varen fer un actuació caòtica. En l’agility l’Ela va decidir saltar-se la pasarel·la i eliminar-se al penúltim salt mentre que la Neus en el jumping va provocar un refús ben tonto.

Al final va ser un bon divendres de vacances pero pel que fa als resultats d’agility la única que va fer pòdium va ser la Coma.

Esperem que dissabte canviem, entre tots, una miqueta la sort