Doble excel·lent nocturn de la Coma

201602 Valles ComaLa prova començava dissabte a les vuit del vespre i acabava de matinada. Del Cànic només s’hi va animar la Diana i la Coma que, comptant amb el suport de la Saya, se’n va anar cap al Vallés a passar-hi una bona estona. Del club també hi havia en Josep que feia de jutge titular de la prova.

El jutge era en Marc Rabadà i va plantejar unes pistes molt ràpides i maques de fer on el gos podia correr força. La Diana ho va fer molt bé, amb una conducció impecable, sense tombar cap pal, tocant totes les zones i sense cap errada de conducció. La Coma també va correr molt però, com és molt alta, quan ha de passar per dins d’un túnel triga una mica més que els gossos més baixets. Doncs bé, resulta que el jumping tenia quatre tunels i l’agility sis i, a més, alguns d’ells es repetien.

El resultat és que, bo i fer una pista molt bona, van penalitzar una mica en temps en cada mànega. Bo i això van fer una bona actuació, aconseguint un punt pel Campionat per equips. Una forma com una altra de passar la vetllada, sobretot per la Diana i la Coma ja que la Saya es va adormir aviat (és el que te tenir poc mes de quatre mesos). D’aquí a un parell de setmanes hi ha una altra prova d’aquest estil i sembla que hi portarem el doble de participants.