Doble parella a la Selva

201008_Selva_Chula201008_Selva_RufoEls representants del Cànic han fet força bé el seu paper en la competició de La Selva d’aquest cap de setmana.

Tenint en compte les pistes plantejades pel jutge, amb un temps molt i molt ajustat, dissabte, a Grau I en Jango i en Rufo van fer molt bones pistes, las quals van portar al Rufo al 3r lloc en el pòdium. A Grau II hem de destacar el debut d’en Bugui amb pistes sense cap penalització, a excepció del temps, a l’igual que la Tina i un altre mig punt de la Nit en el Jumping.

A Grau III la Chula va fer unes pistes excepcionals, amb intercanvi d’opinions amb el jutge incloses, que el van portar a pujar al 3r lloc del pòdium.

201008_Selva_Jango201008_Selva_DracDiumenge, tot i la intensa calor, però amb els gossos ben remullats, també es van fer molt bones pistes, així doncs vam tornar a veure el color del cànic en el pòdium: 3r lloc pel Jango a Grau I i també 3r lloc per en Drac a Grau II.

DSC04313Tot acompanyat de bons àpats i algun que altre banyet, es pot dir que ha estat un cap de setmana gairebé perfecte!

 

Text: Montse (Nit)
Fotos: Jaume (Jango), Montse (Nit) i Elisenda (Iru)