Doble parella

Després de dos caps de setmana organitzant proves, per fi ens toca gaudir d’una prova amb tranquilitat: des de fora de pista i concentrats únicament en els nostres gossos. Aquest cop ens trobem al Club d’agility Maresme, que organitza una prova puntuable pel CE dissabte i diumenge.

Dissabte

Podi d'en FoxPodi de la Sioux i en BrucLa prova de dissabte va començar amb bastanta calor i amb una pista d’agility esperant-nos amb els pals a mida XL.

Els primers en sortir van ser en Jazz i la Lola, que malauradament es van eliminar. L’últim d’aquesta mida va ser en Bruc, que va aconseguir acabar la pista amb 0 penalitzacions.

Seguint amb la mida L, era el torn de la Sioux, que va fer una molt bona pista amb només un refús.

En M ens representaven en Drac i en Loki. En Loki va fer un balancí molt bo, però va fer un petit salt al final, i en Josep va corregir-lo, costant-li l’eliminat i en Drac es va eliminar perquè l’Elisenda es va confondre i va afegir un salt extra al recorregut.

Per acabar la mànega, en S va saltar en Fox, que va acabar la pista amb només dues faltes.

Quan començava la mànega de jumping, un altre cop a mida XL, el temps va tombar radicalment i el que abans era un sol mortal, es va transformar en un núvol que amenaçava amb pluja intensa. A mida XL, es van repetir els mateixos resultats que a la primera mànega: Lola i Jazz eliminats i un altre zero pel Bruc.

A mida L, la Sioux va fer una pistassa a 0, aconseguint un Pv. En M, tant en Drac com en Loki van acabar la pista amb només un refús. I en S, en Fox va tornar a acabar el recorregut amb dues faltes. Cal remarcar que els petits van aconseguir molt bons resultats tenint en compte el diluvi universal que estava caient mentre havien de sortir a fer pista!

202009 Maresme Bruc202009 Maresme SiouxAixí doncs, la primera jornada del cap de setmana va acabar amb en Fox en el tercer lloc del pòdium XS+S, i amb en Bruc i la Sioux en segona i tercera posició respectivament en el pòdium XL+L.

Diumenge

Podi d'en Bruc i la SiouxPodi de la StripeaseL’endemà tornavem a ser al Maresme, amb ganes de tornar a fer pista i aquest cop amb un jutge diferent. El diumenge van començar els petits amb l’agility. El primer en sortir va ser en Fox, a mida S, que va tornar a acabar la pista amb només dues faltes. A continuació, en M van sortir en Loki i la Striptease. En Loki va acabar la pista amb 2 faltes, i la Strip amb només una. En L tornavem a tenir a la Sioux, que va fer molt bona pista amb només una falta. I per últim, en XL teniem a en Jazz i la Lola, que van ser eliminats, i a en Bruc, que va fer la pista amb 0 penalitzacions.

Era hora de començar l’última mànega del cap de setmana, el jumping, i ho van tornar a fer els petits. El primer en sortir va ser en Fox, que va fer una pistassa amb només 1 falta i una molt bona velocitat. En M, en Loki va fer molt bon paper amb només 1 refús, i la Strip va fer un 0 amb Pa. En L, la Sioux va fer una pista perfecte amb 0 penalitzacions. I en XL, la Lola i en Jazz es tornen a eliminar, i en Bruc torna a fer un 0.

En els pòdiums del diumenge, la Striptease va aconseguir el segon lloc en mida M, i en Bruc i la Sioux el primer i segon lloc respectivament en mida XL+L.

202009 Maresme Drac202009 Maresme FoxI així es com acaba aquest tranquil cap de setmana al Maresme, amb bastants pòdiums, Pv’s, bones velocitats, i sobretot, moltes coses per seguir treballant!