Doble victòria del Cànic a la Copa Catalunya

Aquest darrer cap de setmana s’ha disputat la Copa Catalunya d’Agility 2023 en les modalitats d’equips i individual. Pel que fa als equips cada club podia presentar fins a cinc  equips formats per gossos de la mateixa categoria i es donava l’opció de fer equips de més d’un club si no podien completar un equip.

08062023 04062023 Z64 523308062023 04062023 Z64 5231 2El Cânic hi ha participat amb dos equips de mida petita, un de mitjana i un dos de gran, arribant per tant al límit màxim de participació i havent de deixar fins i tot a gossos molt competitius fora dels equips.

La competició es basa en dues mànegues de selecció (un agility i un jumping) que es van disputar dissabte i una final sobre un recorregut d’agility el diumenge.

En les proves de selecció de dissabte els dos equips del Cànic en mini van classificar-se per la final però, a més, van fer-ho a les dues mànegues de selecció el que addicionalment va limitar l’accés a altres competidors. Un equip de mida gran també va classificar-se per la final de diumenge.

L’endemà a la final per equips, que podrem veure més endavant per TV3, l’equip de mini format per en Sam amb la Taxi, la Neus amb la  Patum i en Josep amb en Loki va completar els tres recorreguts amb només una falta (d’en Loki), guanyant la mànega i, per tant, el Campionat. L’altre equip de mini format per en Sergio amb la Thai, la Marta amb la Pia i en Robert amb la Lluna també va aconseguir situar-se al podi de la final, en aquest cas, al tercer lloc.

08062023 04062023 Z64 5244La mida gran és la que te més gossos competint i per tant més equips a la final, La victòria aquí és més cara però l’equip format per en Marc amb la Mia, en David amb la Winter i l’Eva amb en Fish van completar els tres recorreguts a zero. Això sempre és una garantia i així es va comprovar un cop passats tots els equips. Primer lloc també pel Cànic en la categoria gran.

Per tant el Cànic s’ha endut dos primers llocs ens categoria petita i gran i a més un tercer lloc en la petita. De nou un gran resultat en un final de temporada que està sent espectacular.