Doble zero d’en Drac, la Nit i la Fosca

201010_Valles_DracEn un diumenge marcat per la variabilitat climàtica pròpia de la tardor, ens hem acostat a Caldes de Montbui a fer una competició d’agility de la RSCE.

En grau I ha competit en Zar, cercant el darrer punt que li manca per canviar de nivell. A veure si ho aconsegueix aviat, perque s’ho mereix amb escreix.

En grau II l’Elisenda i en Drac han fet dues pistes perfectes aconseguint així un nou excel·lent a zero de cara a la seva classificació pel Campionat d’Espanya. En el primer recorregut també han fet pistes sense penalitzar la Montse amb la Nit, amb un temps excepcional, i en Pablo amb en Kaiser però tots dos han tingut alguna penalització en el jumping i no ho han pogut repetir. En canvi, en el cas d’en Cesar i la Tina, ha estat en el segon recorregut en que han obtingut la qualificació d’excel·lent.

201010_Valles_NitEn grau III l’Isma ha tingut mala sort en el primer recorregut però tant en Jordi amb la Nit com en Josep amb la Fosca han aconseguit fer els dos recorreguts nets. Bo i que pujaven al podi sobre les categories mini i midi (on en Josep ha estat primer) els trofeus s’han entregat incloent també els gossos de mida gran amb el que han quedat fora del podi.

Bo i que el Campionat d’Espanya es disputa al mes de Maig, seria molt bo aprofitar les proves que manquen fins a final d’any (a Catalunya n’hi ha set, incloent les dues que farem nosaltres al desembre) per sumar alguns punts de cara a classificar-nos-hi. Es questió d’analitzar com ens ha anat, revisar els vídeos  (gràcies de nou Xavier i Elisenda) i treballar conjuntament en els punts en que podem millorar.