Dogs in Need 2016 – Fancy dress

Divendres és un dia especial al Dogs in Need, es disputa el jumping per relleus amb guies disfressats (cada any amb una temàtica dferent) i fins i tot els que no hi participen miren de passar-se una estona pel ring per veure que s’hi està fent.

201608 DINAS Fancy JutgesLa competició és de relleus per parelles amb dos gossos de la mateixa mida i és conjunta per tots els nivells de gos. Aquest any era el primer en que teniem un equip de mida gran i que, a més, es feia notar: l’Elisenda competia amb en Morgan i la Diana amb la Coma: dos gossos ben característics.

Ni que l’esperit de broma prevaleix en aquesta prova, i ens hi varem integrar ben bé, no deixa de ser també una competició d’agility i en aquest cas les dues pistes seguides sense errors de les nostres representants els van permetre classificar-se en tercer lloc el que està molt bé considerant que estaven competint amb tots els gossos L que s’hi van presentar.

Us adjuntem alguna foto de la prova. En podeu veure més de l’edició d’aquest any a la pàgina Facebook del club . Si hi teniu curiositat podeu cercar també les cròniques d’anys anteriors (per exemple posant Dogs in Need al cercador a la part superior dreta de la pantalla), hi ha algunes fotos força impactants.

201608 DINAS Morgan201608 DINAS Coma