Dogs in Need: dimecres

Seguim amb la segona jornada de competició del Dogs in Need, darrera de les que determinen qui anirà a les finals de mini i midi.

Dimecres

 JBB7821Avui ens hem aixecat amb una mica més de fred i hem acabat amb molta pluja.

Hem començat la jornada amb un jumping classificatori per la final on en Loki ha quedat segon, el dia es presenta bé. La prova d’agility puntuable, però, començava pel balancí i aquí en Loki ha fet de les seves i ha saltat abans d’hora. Sent una classificatòria no era questió de repetir-ho així que una petita aturada i seguim. La passarel·la i la rampa espectaculars però, malahuradament, cap al final s’han passat un salt amb el que han acabat eliminats. Per arrodonir el dia, han fet una pista fantàstica en un jumping on han acabat tercers. Llàstima que aquest no comptés per res més. Així que només una de les quatre puntuades però amb un segon lloc, no tenim massa esperances de passar a la final.

L’Ela estava fent l’agility classificatòri superbé quan, en un túnel al penúltim obstacle, entra i torna a sortir automàticament per la mateixa boca, sembla que la Neus la va cridar un pel abans del que tocava però tampoc cal fer tant de cas! En qualsevol cas, aixó els ha provocat un refus els ha del podi. Després, això si, els dos jumping a zero i en un d’ells en setena possició de gairebé setanta gossos però només hi havia roseta fins el sisè. Això ens ha passat més d’un cop, que hi farem!

 JBB6725La Vipper s’ha estrenat en un agility que no comptava per a res amb un recorregut espectacular però amb un pal a terra. Després, en el jumping classifcatòri per primer -i esperem que darrer- cop en la seva vida s’ha saltat la instrucció de quiet, provocant la seva eliminació quan en Jordi l’ha tornat a situar. Fins aquí podríem arribar! Això si, en la darrera mànega d’agility puntuable, la Vipper i en Jordi han demostrat les seves capacitats amb una pista impressionant guanyant la mànega amb el que ja començat a sumar punts (els màxims per una mànega) per la seva final diumenge. Al final aquest parell encara ens faran marxar tard el darrer dia!

Pel que fa a en Drac ha fet totes les seves pistes a zero ni que en cap d’elles ha fet roseta. Al igual que li ha passat a l’Ela, quan ell quedava setè només hi havia trofeu fins al sisè. No sabem, però, si ha sumat algun puntet més per la final o no.

FInalment, en Morgan avui tenia el dia independent i ha aconseguit eliminar-se en totes les proves del dia. Sort que les d’avui no comptaven per la seva final!

Doncs bé, demà és el dia de descans a mitja setmana ja que només hi ha les finals de mini i midi. Poc abans d’anar a dormir tenim per fi la relació de seleccionats per la final de petits i mitjans …. Resulta que, pels pèls, però tots els nostres gossos han quedat classificats!

Així que demà veure’m que tal se’ns donen les finals

Demà toca descansar o no depent de si al final hem quedat per les finals, ja us ho explicare