Dogs in Need: Finals

202208_DINAS_Podi_MAl Dogs in Need dijous només hi ha les finals de small i medium (les de intermediate i large són diumenge).

La jornada comença pels més nous (grau 1 i 2 amb primer gos), després els nens (fins a 12 i fins a 15 anys), després el grau 3, el 4 i 5 (el nostre grau 2) i finalment amb el 6 i 7 (els nostre grau 3). Això ens dona una mica de marge a primera hora, només ens cal anar a omplir la commentary card abans de les 10 i anar seguint com van les finals.

El dia ha començat núvol però amb solet però després, de mica en mica, s’ha anat complicant. Quan feien el grau 5 (just abans nostre) ha començat a ploure moltíssim, ai Deu meu! Per sort s’ha aturat quan ens tocava reconeixer a nosaltres i ho hem pogut fer amb una certa calma.

La pista era molt fàcil i ràpida (potser massa?) però també hi havia alguns punts on el gos podia obrir-se i anar cap on no tocava. Fins hi tot hi ha hagut guies del màxim nivell que s’han confòs i han canviat el recorregut.

202208_DINAS_Final_Loki202208_DINAS_Final_Patum

Com la Patum sortia de les primeres i en aquell moment no plovia, ja la teníem esperant-se al costat de la pista. Hem sortit a molt bona velocitat però hem fet una falta a la baixada de la passarel·la (quelcom que no és habitual) i això ens ha allunyat dels llocs del davant.

Quan li tocava sotir a en Loki plovia a bots i barrals, ves que hi hem de fer! En Josep i en Loki han sortit molt centrats i han fet una pista molt ràpida que els ha portat al tercer lloc de la final del Dogs in Need 2022 en la seva categoria.

Molt be per en Loki i el seu guia!