El Bruc triomfa al Connecting Dogs

Podi d'en BrucAvui tocava viatjar fins a Girona, més exactament fins al camp de futbol municipal d’Anglès on el Connecting Dogs Agility Training Center organitzava una prova de la RSCE puntuable per al Campionat d’Espanya del 2021. El jutge era un vell conegut nostre, el Jordi Boix, que sempre ens ofereix unes pistes fluides, divertides i amb el seu punt de complicació i control per posar-nos a prova.

La prova començava puntual amb la mànega de jumping a les 12,30 del migdia sota un sol de justícia tot i estar a principis de febrer. Del Cànic només érem quatre equips: el Fox amb el Fran en mini, l’Striptease amb la Carme en midi i el Victor amb el Jazz i el Bruc en estàndard.

El primer en sortir ha estat el Fox que anava fent molt bona pista fins el salt 19 (n’hi havia 21!) en què el Fox ha tirat un pal!! Error imperdonable que li ha suposat la seva retirada de la pista per part del Fran. Hi ha línies vermelles que no s’han de deixar passar i menys pel Fox!!.

Després ha sortit l’Striptease que ha fet una bona pista excepte per un canvi pel darrera mal executat que ha acabat en un refús. El Victor ens ha donat “una de cal y una de arena”. Amb el Jazz, encara novell, s’ha eliminat per fer un túnel quan no tocava però després d’això ha fet tota la resta de pista de manera impecable. El Bruc ha acabat la seva pista a 0 i amb bon temps, quedant en segon lloc de la classificació d’estàndard.

 JBB9421Després tocava lluir-se amb la mànega d’agility. El Fox, potser per la teràpia anterior, ha fet tota la pista perfecta, sense tocar ni tan sols un pal, ha clavat les zones de la rampa i el balanci però ja no podíem demanar més, ha saltat la zona de la passarel·la ja al final del recorregut.

L’Striptease tot i fer una bona pista ha refusat un salt i la Carme ha aprofitat per treballar la zona de la passarel·la i s’ha eliminat en repetir l’obstacle.

Finalment el Victor que, amb el Jazz ha aprofitat per treballar zones i conducció, amb el Bruc ha tornat a fer una pista sense cap errada i, d’aquesta manera, no només ha aconseguit un doble 0 amb Pv i Pa sinó que també ha acabat en primer lloc de la classificació final de la categoria estàndard.

Enhorabona a tots per la feina ben feta i, de la que no està tan ben feta, que sempre se n’aprèn!!.