El Cànic supera unes pistes complexes en DH

201610 Prat Podi Dracpassat diumenge, a mig matí i molt puntualment sobre l’hora prevista, començava la prova de la FCAG Categoria Divisió d’Honor al Club d’Agility Baix Llobregat. Allà estàvem els habituals d’aquesta categoria, la Diana amb la Coma (i la Saya de supporter), la Juli amb la Cora en la categoria estàndar, la Elisenda amb el Drac i la Carme amb l’Striptease de categoria midi, i la Neus amb l’Ela en categoria mini.

Les pistes que va proposar el jutge, tant l’agility con el jumping, suposaven un autèntic repte per a qualsevol. Presentaven molts punts de control i estava clar que totes dues posarien a prova la perícia de tots els guies. En l’aire flotava una certa incredulitat en poder acabar la pista sense penalitzar, però és el que té estar a la màxima categoria.

201602 Prat ElaL’Ela va ser la primera del grup en fer les pistes. En l’agility la Neus va aconseguir salvar alguns punts conflictius aconseguint modificar en l’últim moment la trajectòria de l’Ela però aquesta anava tan ràpida i contenta que la Neus no va poder evitar que l’Ela finalment arribés abans que ella en algun dels punts conflictius. La Neus es va treure l’espineta en el jumping acabant a 0 i amb el tercer millor temps de mini-midi, malgrat tots els paranys que oferia la pista.

L’Striptease en midi no va tenir tanta sort. Va sortir bastant ràpida, va salvar alguns punts conflictius però un salt que no tocava en l’agility i un túnel en el jumping massa propers al que tocava  varen resultar massa temptació per l’Striptease que allà de pet que va anar!

El Drac no va defraudar com ja es habitual. Semblava que les seves pistes fossin més senzilles que les dels altres de tant fluides que li varen sortir. Es nota que són els veterans i sempre ens donen una lliçó de conducció. Tot i penalitzar per tocar el salt de longitud, va finalitzar la prova en 3r lloc de la categoria de mini-midi.

La Diana i la Coma varen salvar l’agility només amb un palet caigut, amb el mèrit que això suposa per la complicació de la pista que en el cas dels estàndards se’ls afegia la proximitat entre salts. En el jumping, a la Coma li va sortir la seva vena rebel i, inexplicablement, va saltar un salt que no tocava tot i que la Diana li estava marcant el correcte.

La Juli i la Cora també van poder fer una molt bona pista d’agility, amb una sola penalització en el salt de longitud però una mica d’indisposició va fer que en el jumping no mostrés les seves ganes habituals.

Al final va resultar que “no era tan fiero el león como lo pintan” i les pistes no eren tant perverses com semblava. Tots vàrem treure algun que altre profit d’elles. Repte superat!