El fred i la Boira protagonistes a 2a Divisió

201801 Maresme Podi G2Diumenge els veïns del Club d’Agility Maresme organitzaven la prova de FCAG i, representant als caniquillos de 2a Divisió, ens trobàvem la Mel, en Thor, la Vipper, la Cloe, en Dic, en Loki, la Boira i en Fox.

201801 Maresme FoxEl fred ens va acompanyar durant gairebé tota la jornada, però era especialment intens a primera hora, sobretot perquè bufava una mica de vent que feia que la sensació tèrmica fos encara més desfavorable.

Tocava començar per la mànega d’agility i, per no perdre el costum, els petits eren els primers a provar una pista que a priori no era massa difícil.

El primer representant del club va ser en Fox, que va sorprendre amb unes zones realment bones i només fent caure un pal.

Poc després era el torn de la Boira, que va fer una pista molt ràpida i bona, només penalitzant la baixada de la passarel·la.

Finalment en Loki es va eliminar perquè no es va aturar a la baixada de la passarel·la i en Josep li va fer repetir.

201801 Maresme DIc201801 Maresme CloeEn gossos grans primer va saltar en Dic, amb la seguretat amb què ens té habituats. Potser per això tots ens vam sorprendre quan fa refusar un salt. La resta de la pista va ser perfecta.

Seguidament la Cloe va començar molt bé tot i refusar l’entrada de l’eslàlom però una mica més endavant es va passar de llarg un salt i el va saltar en la direcció contrària, quedant eliminada.

201801 Maresme Thor 2201801 Maresme Mel En Thor va sortir amb l’embranzida de sempre i va fer caure el primer pal de la pista i va refusar l’eslàlom, però per la resta va ser una pista molt fluida.

Després la Mel va fer una pista molt bona, penalitzant només la baixada de la passarel·la i finalment la Vipper, que tancava la mànega, va refusar un salt i per la inèrcia i velocitat que duia va fer el següent, quedant eliminada.

 

201801 Maresme Vipper201801 Maresme LokiQuan va tocar fer el jumping, la pista tornava a semblar força assequible i l’encarregat d’obrir la ronda va ser en Loki, fent un jumping espectacular a 0 i guanyant la mànega.

Tot seguit era el torn de la Boira, que volia mantenir el llistó que havia deixat el shetland i… una altra pista a 0!

Quan va ser el torn del Fox, no va poder mantenir el nivell dels seus companys, però per culpa del seu guia que no li va deixar espai per fer un salt i el va fer al revés, quedant eliminat.

En gossos grans vam tenir temps de veure un altre 0, el d’en Dic, que aquest cop va seguir les indicacions de la Mercè a la perfecció.

Pitjor sort van tenir la resta de participants que, per un motiu o un altre, van caure eliminats.

La Vipper va refusar un salt i en Jordi va voler repetir la seqüència completa, la Cloe va refusar un salt i en veure un túnel molt llaminer no s’ho va pensar dues vegades, en Thor va triar entrar per la boca del túnel que no era i la Mel va fer un salt que no tocava.

En acabar la prova, el fred va perdre una mica de protagonisme en favor de la Boira, que va recollir el seu premi al lloc més alt del podi. Enhorabona!