El Jazz triomfa a Reus

Podi d'en JazzEn un mati assoleiat ens vàrem aplegar a les pistes del Neo Reus per la XI prova de la lliga FCAG: Kuma/Monica, Fox/Fran, Loki/Josep, Striptease/Carme, Jake/Monica, Jazz/Victor, Hippy/Juanjo i Mel/Ezequiel.

Es va començar amb el jumping: una pista concentrada on calia estar ràpid per no perdre el fil.

202104 Reus KumaLa primera dels nostres va ser la Monica amb en Kuma que va superar la pista amb una falta als pals.

Després en Fran amb en Fox va acabar amb tres faltes i un refús, aquests pals tan inestables..

202104 Reus Jazz 2A continuació en Josep amb en Loki que estaven fent una pista molt rapida però no es van posar d’acord en un salt i es van eliminar.

La Carme amb l’Striptease no va començar be i també es va eliminar y la Monica amb en Jake tampoc tenien el dia i es van eliminar.

 D523442En estàndard el primer va ser en Victor amb en Jazz que va clavar la pista amb un 0 fantàstic. Després l’Ezequiel amb la Mel que van caure eliminats per fer un rere al reves i en Juanjo amb en Hippy també eliminat de forma similar en un altre obstacle.

En l’agility va començar la Monica amb en Kuma treballant molt la memòria però finalment eliminats. En Fran amb en Fox va tenir alguna ensopegada però van ser eliminats en fer-li repetir un obstacle. En Josep amb en Loki també van ser eliminats, a l’igual que la Monica amb en Jake.

La Carme amb l’Striptease van ser igualment eliminats mentre que l’Ezequiel amb la Mel completaren la pista amb una falta, cal reforçar les zones!

En Juanjo amb en Hippy també vàren ser eliminats. Sort que finalment en Victor amb en Jazz que va aconseguir tancar la prova amb un zero. Es a dir: un altre doble 0, demostrant un altre cop estar en un magnífic moment de forma.

Com a resultat final en Victor amb en Jazz va guanyar la prova en estàndard i la Monica amb en Kuma van aconseguir la tercera posició del podi en Toy-Mini.