El Taboo torna ‘a tope’

201604 Comtal podi 2DAvui alguns membres del club hem preferit arriscar-nos a no veure el Barça-Madrid per l’agility, ja ho diuen ja que és adictiu…

Hem assistit en Sam amb la Collie, que ha fet molt bones pistes, amb un agility excel·lent amb només una falta per tirar un pal (i una ala). En el jumping, però, no ha tingut sort, ha perdut un moment de vista a la Ccollie i ha provocat un eliminat.

Uns altres que no han pogut deixar l’agility de banda han estat la Mercè i en Hippy que han tingut una actitud excel·lent i la Mercè ha acabat molt contenta.

La tercera ha sigut la Eli amb en Morgan que a l’agility ha entrenat bastantes coses que creía necessàries pero el jumping l’ha fet espectacular.

A midi ha tornat a saltar l’Estel que, després d’haver estat obligada a deixar durant gairebé dos mesos els entraments i la competicio, ha fet molt bones pistes, especialment el jumping, emportant-se la primera posició de la prova.

Això si, també hi estaven la Tina i el WiFi per posar-los-hi difícil. Al l’agility han fet una pistassa, amb molt bon temps i una passarel·la impressionant, donant-los-hi la primera posició en la mànega. La segona pista ha estat també molt bona i ha aconseguit la segona posició.

Per ultim cal reconeixer la col·laboració dels acompanyants que, com sempre, ens han estat animant desde fora de la pista: xavier, xevi, pixel, eva, fish,cesar, atlas,  Juanjo i Siux.

Per cert al final hem pogut abar a veure gran part del partit…