Els astres ens guien a Rivalcan

201703 Rivalcan Podi Lola201703 Rivalcan Podi DracAquest dissabte, un petit grup del Cànic: el Drac, la Coma, la Collie, el Morgan i la Lola, van viatjar fins al cor de l’Anoia: a Santa Margarida de Montbui, a les pistes del Rivalcan. I un grup encara més petit, la Lola, hi va tornar diumenge.

Com fa molta gent, el dia abans d’emprendre el viatge vaig mirar el temps pronosticat a destí. En el diari, no em feu dir per quina raó encara que la sospito, el pronòstic del temps està junt amb l’horòscop. Encara que no hi cregui, i com també fa molta gent, no vaig poder resistir la temptació de donar-hi una ullada, no per a mi, sinó per saber que deparaven els astres als GOSSOS!!l.

De moment, el pronòstic meteorològic va ser encertat. Dia clar, radiant, amb una brisa perfumada que ja anunciava la fi del hivern i el retorn de la primavera. Les pinzellades de mil colors començaven a destacar sobre el mantell verd de l’Anoia. Que bonic.

També ho va encertar l’horòscop ??

Anem a pams:

zodiac ariesDrac (18 d’abril) Àries:

Salud: Continueu tenint una salut de ferro que us permet competir al cent per cent.

Treball: La teva cap es molt considerada i competent. T’exigirà el que realment saps i pots fer.

Sort: Et tocarà un saquet de pinso!!. Que més pots desitjar!!

Amor: Com sempre, mai et faltarà l’amor que et professen els teus.

El pronòstic va ser encertat. En el jumping va encadenar bones accions, tan sols va tirar un pal. En l’agility la fluïdesa de la conducció va ser perfecta. Amb l’entusiasme que sempre posen els àries van arrodonir una pista a zero i amb alta velocitat. Aquests resultats brillants els van portar al podi més alt. Enhorabona!!

zodiac geminisComa (5 de juny ) Geminis:

Salud: Vigila els llocs calorosos. Veu aigua sovint per tenir una bona hidratació.

Treball: No cal que la teva cap et digui el que has de fer. Tens molt assumit quins son els teus deures.

Sort. No refusis les propostes que se’t presentin.

Amor: Com els àries, amor no te’n faltarà. Bona entesa amb el teu germà petit.

Predicció clavada. Per l’excel·lent conducció i el bon control dels obstacles que s’anaven presentant van ser premiats amb un jumping a zero amb alta velocitat. En l’agility, per refusar una proposta, no van poder arrodonir el dia.

zodiac lleoCollie (7 d’agost) Leo:

Salud: Vigila l’estrès que et porten les joguines.

Treball: El teu cap t’exigirà el màxim, ja que sap que tens capacitat per assolir l’excel·lència. Això pot portar algunes petites errades.

Sort. Mal dia per jugar a la loteria.

Amor: Com els anteriors signes, no et faltarà l’estima dels que et cuiden.

Encertat. En el jumping va cometre una falta i un refús arrel d’un excés d’exigència. Com tot leo, li agrada l’esport i la diversió, però la fam per a ser la millor fa que la intensitat sigui extrema i ocasiona tenir que repetir els obstacles. En l’agility es van autoeliminar.

zodiac cabraMorgan (1 de gener) Capricorn:

Salud: controla els nervis que son traïdors.

Treball: no intentis mossegar a la teva cap. A part de que és lleig i fa mal, magistratura et pot eliminar.

Sort : Mal dia per jugar a la loteria.

Amor: mai te’n faltarà i sempre per partida doble. Bona convivència amb el teu germà.

Predicció complerta . En el jumping, tot i el domini de la situació per part de la guia, el nerviós caniquillo va tirar un pal. Com tots sabeu, veure el Morgan fent agility, és un regal per a la vista, una explosió de sensacions. Però comandar tanta passió i tanta vitalitat es difícil.

zodiac ariesLola (1 d’abril) Àries: pronòstic del dissabte i del diumenge.

Salud: deixa de buscar menjar pel terra, pots agafar corrípies ( vulgarment cagarrines).

Treball : El primer dia treballaràs en un lloc desconegut, amb tot el que això comporta. El segon ja dominaràs la situació i aniràs amb la cua ben alta. No facis massa cas al teu cap, el primer dia guia’t pel teu instint i triomfaràs. El segon dia fareu un bon equip.

Sort: El dissabte no juguis a la loteria. El diumenge et tocarà un saquet de pinso!!. Que més pots desitjar!!

Amor: tindràs estima a dojo. “Hogar dulce hogar”

Increïble però certs els pronòstics dels dos dies.

Dissabte: En el jumping la comunió entre la Lola i el guia va ser perfecta. Però a quatre salts del final el guia va corregir un salt, que amb bon criteri, la Lola estava fent. Pal a terra i refús. A l’agility, en el quiet, va tornar enrere desfent el camí d’entrada a la pista. La Lola, amb el cap cot, fent cara de pena, va pensar que amb aquest guia poca cosa es pot fer. Eliminats.

Diumenge: El segon dia la cosa va millorar molt. En el jumping la conducció va ser rodona. Arrencada suau però segura, velocitat de creuer adequada i finalització garantida. Tan sols un salt es va repetir per haver-lo passat de llarg. A l’agyilit la cosa va anar encara millor. Com si es tractes d’una pel·lícula que ja hagués vist abans, les accions fluïen amb naturalitat. Els astres estaven aliniats per donar llum pròpia a la Lola. Agility a 0 i tercera en el podi. Toma!!.

I fins aquí la crònica “estelar”

La Lola em pregunta de quin signe sóc. Peixos responc. Ja!! Ho preguntes perquè saps que el foc i l’aigua mai es podran entendre.

Ens acomiadem? Fins la propera!! i Com diu la Lola, que els astres us guiïn i que les estels us acompanyin!!