Els de Grau I progressem, lenta però adequadament

 JBB5757 2 JBB5722Dissabte passat, com a representació del club a Grau I a la prova de Ciutat Comtal teniem a la Cloe i al Jazz. A part de al nostre club, aquest parell també va voler representar a la majoria de gossos de la seva raça, fent unes pistes un xic descontrolades però demostrant que van fent els seus progressos lentament.

També s’ha de dir que les pistes del jutge no donaven molta oportunitat a obtenir bons resultats i encara recordavem la nostra mala experiencia a la darrera prova a Badalona.

Cap dels dos va ser capaç de superar la primera mànega. Per errors a les zones de la Cloe o per atacs de simpatia del Jazz, van acabar els dos eliminats.

Això si, la segona mànega va anar força millor. La Cloe va clavar les zones perfectament, però com no es pot fer tot bé, un altre error va fer que acabés eliminada també en aquesta mànega. Poc després, quan ja s’acabava la mànega i s’apropava el torn del Jazz, aquest va escoltar que si feia podi li donaven un sac de pinso, així que va decidir fer molt bona pista, acabant-la amb només una falta, i colant-se fins el tercer lloc de la classificació. Així va emportart-se el seu desitjat sac de pinso.

Com veieu, aquest parell encara tenen molt que aprendre, però poc a poc estem veient els seus progressos. Molta sort a la propera!