Els debutants ho peten

Dissabte

201611 CanRoja Podi Noa201611 CanRoja Podi Pinya201611 CanRoja Podi SiouxDissabte a Can Roja va ser un molt bon dia pel nostre club! En grau I vàrem competir la Noa, la Piña, en Loki, i la Sioux i, després d’una mica de retard en el Grau II començàvem  els “més nous de la casa”.

Pel que fa als gossos petits, en la primera mànega la Noa es va eliminar per acumulació de refusades, la Piña va fer una pista molt ràpida que va acabar amb dues refusades i en Loki es va eliminar per fer un salt que no tocava.

En mida gran debutaven en Juanjo i la Sioux i en el seu debut van fer una pista molt bona i amb molt bones zones i van acabar la pista amb només un refús en el túnel de lona.

201611 CanRoja PinyaEn la segona mànega, la Noa es va eliminar per una errada d’en Diego que li va marcar malament els pals i va acabar dins d’un túnel. La Piña va tornar a volar en la pista aconseguint el millor temps de la manega, llàstima d’un refús al slalom que li va impedir aconseguir un punt però si que va aconseguir el primer lloc al podi! i en Loki va tornar-se a eliminar per acumulació de refusades.

En Juanjo i la Sioux van tornar a fer una molt bona pista amb només un refús al slalom. Gràcies a les seves dues gran pistes al final es van adjudicar el primer lloc en el podi!.

Diumenge

201611 CanRoja Noa201611 CanRoja Sioux2A la primera manega d’agility la Noa, una mica més confiada que dissabte, va fer una molt bona pista amb una falta a la rampa. La Piña també va fer una bona pista però al penúltim salt va fer un refús que li va fer perdre el punt que gairebé ja tenia a la butxaca i en Loki es va eliminar per repetir el balancí. Després, en mida gran, la Sioux va començar molt bé la pista però en el slalom es va eliminar.

En la segona pista, la Noa va tornar a fer una pista bona amb falta a la rampa i un balancí que va fer per pels! Al final va aconseguir la primera plaça al podi.

Després la Piña es va eliminar per acumulació de faltes però l’espectacle del dia el va donar en Loki que va tornar a vacil·lar a en Josep a la taula. No hi havia manera de que la volgués fer però en Josep va ser més fort. Potser s’hi va estar cinc minuts però al final ho va aconseguir, aconseguint una ovació del públic. Bravo!!!

I, per acabar, en Juanjo i la Sioux va tornar a fer una bona pista amb només un refus al slalom.