En Bruc puja a segona … i guanya

201903 Badalona Podi 2D LDiumenge passat als de segona divisió ens tocava competir a les 14:30 però a Badalona anaven una mica endarrerits i vam començar més d’una hora tard. El dia va ser un pèl estrany: primer feia una calor que semblava que estiguéssim a juliol i no pas al març però d’aquí a mesura que el sol s’anava amagant, vam passar a tenir molt de fred gràcies al ventet que bufava.

201903 Badalona LokiLa primera pista va ser el jumping començant per les categories més petites. En Fox i en Fran no van tenir massa sort. Estaven fent una bona pista però cap al final en Fox va començar a tombar pals i, després del tercer, en Fran va decidir que era millor fer-li evident pel que es va aturar per recollir-lo bo i que això el fes eliminar-se. Poc després, en Loki va sortir super concentrat i va fer una pistassa a zero, quedant primer d’aquesta mànega.

Després va ser el torn dels estàndard. En aquest cas la Cloe va fer una falta en sortir abans dels pals però ho va esmenar i va acabar molt bé. La Winter també va fer una molt bona pista, llàstima del pal que va caure. En Bruc era el debutant en segona divisió i es va estrenar fent una pista perfecta a zero. En Dic, al cap d’un moment, no volia ser menys i també va fer una bona pista a 0. En Thor va sortir amb molta empenta, com ja ens té acostumats, i anava super bé però es va accelerar massa i va acabar entrant en un túnel que no li tocava fer.

Només havíem fet el jumping i la temperatura ja anava baixant amb el quem els que no portàvem prou roba per abrigar-nos, vam resistir el fred com vam poder, mirant d’aprofitar el poc solet que quedava.

201903 Badalona Bruc201903 Badalona DicTocava la mànega d’agility i cal dir que la pista estava força bé. Tenia un punt conflictiu clar en un salt després de la rampa, on molts gossos van fallar i és que tampoc hi ajudava massa l’excés de sorra que hi havia a la pista.

201903 Badalona Cloe201903 Badalona ThorEn la mànega d’agility en Fox tampoc van tenir massa sort. van caure 2 pals i va fer una falta al balancí amb el que en Fran va decidir eliminar-se repetint-lo.

En Josep també es va voler eliminar perquè en Loki s’havia saltat, descaradament però amb molt d’estil, la zona de baixada de la passarel·la.

En Thor va fer un refús en l’esmentat salt despés de la rampa i un altre a l’entrada d’un túnel combinat amb una falta al balancí.

La Winter va fer una falta en l’entrada dels pals i després es va eliminar en el salt de tothom.

Pel que fa a la Cloe es va eliminar en repetir la zona de baixada de la passarel·la i és que en Joan Miquel no n’hi vol deixar passar ni una.

En Dic va fer una molt bona pista però va decidir saltar-se també la zona de baixada de la passarel.la, la veritat és que no m’ho esperava perquè últimament sempre la feia bé. Està clar que no te’n pots refiar, són coses que passen…

Ara, qui va rematar bén bé la feina va ser en Bruc que acaba de pujar des d’iniciació i va fer la segona pista del dia a zero. Amb això va aconseguir  quedar primer en el podi final. Una molt bona estena en la categoria, Felicitats!!