En Bruc s’està començant a centrar?

Cap de setmana amb doble competició al ciutat Comtal on ens nostres representants en grau 2 van endur-se alguns trofeus

202002 Comtal Podi diss M202002 Comtal Podi diss LDissabte

Arriba el dissabte al migdia i comença el finde intensiu a Ciutat Comptal. Avui comptem amb poca representació del club a grau 2: la Lola, en Bruc i en Jazz a estàndard i la Striptease a midi. Començem la prova amb la mànega d’agility dels XL i el primer en sortir és en Jazz, que es despista després de baixar de la rampa, entra a un tunel i s’elimina. Tot i això, acaba fent el recorregut molt bé i concentrat. Deu gossos més tard (tal com diu la normativa) li toca sortir a en Bruc, que surt concentrat i fa un 0 amb Pv. Per acabar els XL surt la Lola, que porta una setmana una mica distreta, però aconsegueix acabar la pista fent només una falta a la baixada de la passarela. En midi surt la Strip, que fa una molt bona pista però fa una falta a la baixada de la rampa.

A continuació toca la mànega de jumping i tornen a començar els XL. Aquesta vegada surt primer en Bruc, que segueix amb la concentració de la primera pista i torna a fer un 0 amb Pv aconseguint el primer lloc de la classificació final. Després surt la Lola, avui no és el seu dia i queda eliminada. Per acabar els XL surt el Jazz, que per primer cop a Grau 2 aconsegueix acabar una pista sense eliminar-se, però cal reconèixer que anava més concentrat a la primera mànega. Per acabar la jornada, li toca a la Strip, que fa molt bona pista molt atenta i aconsegueix un 0 amb Pv i, a més, aconsegueix la tercera posició de la classificació.

Avui hi ha hagut tot tipus de resultats i marxem intrigats pel que ens espera demà!

Diumenge

Els de grau 2 començem un nou dia a Ciutat Comtal amb esperança després dels bons resultats del dissabte. Aquesta vegada, enlloc de la Strip tenim a en Fox, que és la nostra representació a la categoria Mini. Al igual que ahir, començem la mànega d’agility amb els XL. El primer en sortir és en Bruc, que fa un bon recorregut però penalitza dues faltes per la baixada de la rampa i la passarela. A continuació surt la Lola, que està més pendent que ahir i completa la pista amb un refús i una falta. Per acabar els XL surt el Jazz, que aconsegueix completar la pista decentment però s’elimina per acumulació de 3 refusos. Per últim, a mida mini li toca sortir a en Fox, que tot i que clava el balancí i estava fent molt bona pista, tira un pal així que en Fran decideix treure’l de pista per entrenar.

A mig matí començem la mànega de Jumping, un altre cop amb els XL. Aquest cop el primer en sortir és en Jazz, que fa una molt bona pista neta i fluida però fa una falta perque surt del slalom a la penúltima porta. A continuació surt la Lola que, com ja deia, avui està molt més concentrada que ahir, i completa la pista a 0. L’últim XL en sortir del Cànic és el Bruc, que surt prou motivat i fa la pista a 0 i aconsegueix un altre Pv pel Campionat d’Espanya. Per últim, en Fox, la nostra representació del club a mini, comença la pista molt bé, fent un recorregut molt fluid que semblava que acabaria en una molt bona pista, però malauradament torna a tirar un pal i en Fran torna a treure’l de pista per tal de corregir-lo.

En conclusió, avui no hi ha hagut podis ni molts punts, però ens hem tornat a enfrontar a les pistes gens fàcils del jutge i hem entrenat molt!