En DH podi per en Fish i la Cora

En la darrera prova de divisió d’honor, ens vam presentar uns quants, esperant que aguantés una miqueta el temps i no bufés massa vent, per tal de poder saltar amb normalitat. Els participants representants del club van ser en categoria XL: Cora (Julia), Sioux (Juanjo), Vipper (Jordi), en L: Fish (Eva) i Collie (Sam) i en M: Taboo (César)

Jumping

202009 CanBosch Cora202009 CanBoschFish Una pista que realment no era molt complicada pero requeria de força control en dos punts molt concrets. Tret d’això, la majoria vam serm eliminats, pot ser per que el gos fa el que li dona la gana…. Evidentment estic parlant d’en Taboo o per liar-la a l’hora de enviar correctament al salt que toca.

De fet la pista la van acabar només la Cora a 0 i en Fish amb un refus al slalom.

Agility

202009 CanBosch Sioux202009 CanBosch Collie202009 CanBosch Vipper202009 CanBosch TabooUn recorregut exigent amb una trampa mortal només al principi. Un tunel (6) encarat al final de la pasarela (4) que feia de forat negre a tots els que intentaven fer el salt (5) per enrere abans de fer el túnel. En general, la gran majoria de gossos van palmar en aquell punt, pero…la penya del Cànic sempre sorprèn!

Cora va fer la pista a zero ( tal com ja ens te acostumbrats). Fish va fer-ho molt bé en el punt negre però va tirar un pal en la part final de la pista. Sioux va completar el recorregut correctament pero va fer una falta. Collie es va eliminar abans de arribar al punt negre. Vipper va fer un freestyle i es va inventar la pista. I, contra tot pronòstic, en Taboo no va eliminar-se en el ” túnel de la muerte” va i ho fa bé (això si, a la seva manera) acabant la pista amb una falta i un refus.

En resum, una bona tarda per gaudir de l’agility i apuntar deures per fer al club i millorar.

Amb tots aquests resultats al final vàrem tenir al podi en segona posició a en Fish amb l’Eva i en tercera a la Cora amb la Juli.