En Dic, el millor del Cànic

Aquesta vegada no vam haver de matinar per anar a la competició al Prat. En principi era a la una del migdia i encara ho van endarrerir fins dos quarts de dues. Així que, a aquella hora, allà estaven disposats a tot en Loki, en Fox, la Boira, la Mel, la Vipper i en Dic.

201811 Baix Boira201811 Baix LokiEl jumping tenia bastants obstàcles que havíen de fer-se per darrera però era assequible.

Primer va ser el torn dels mini/midis. El primer caniquillo va ser en Loki, que ens va meravellar amb una pista a zero.

Els altres dos de la categoria no van tenir la mateixa sort i es van eliminar: en Fox en fer un salt al revés i la Boira, bé de fet la Cristina, que va tocar a la gossa el primer rere per guiar-la millor al salt.

Després va ser el torn dels estàndard. La Mel va decidir sortir a l’últim pal del slalom i al tornar a entrar es va fer un embolic i va entrar pel pal que no tocava i després va entrar al túnel directament, o sigui que es van eliminar.

201811 Baix Mel201811 Baix DicEn Dic no va tenir problemes amb la pista i la va acabar-la a zero.

La Vipper anava molt bé i molt ràpida, com ens té acostumats, però anava amb tanta empenta que es va passar de llarg un salt. En Jordi va decidir eliminar-se i repetir un tros de la pista i llavors si que la va fer bé…

En la mànega d’agility en Loki no va estar tan encertat i es van eliminar en sortir abans del final dels pals i entrar al túnel directament.

En Fox no es va eliminar però, just al final de la pista, va fer dues faltes en caure a terra els pals dels dos últims salts, llàstima.

La Boira ja li va deixar clar a la Cristina que no calia que la toqués perque fés un salt, que l’entenia perfectament. Així que van fer la pista molt bé, llàstima d’una falta en la baixada de la rampa.

La Mel aquesta vegada si que va fer la pista perfecta a 0, serà perquè l’Ezequiel es va treure la gorra?

201811 Baix Fox201811 Baix VipperLa Vipper va fer un refús en un salt i, després d’un petit malentès amb en Jordi, va fer el salt de davant que no tocava enlloc d’entrar als pals.

I per últim en Dic, que era el millor classificat del club, que va tornar a fer una pista impecable a 0.

Al final de la prova només hi va haver 3 gossos que van acabar les 2 mànegues sense errors i un d’ells era en Dic, però com que va penalitzar una mica per temps, va quedar cinquè.