En Drac doble campió

IMG 20181007 124052IMG 20181006 190920IMG 20181006 190741 01Mentre tot el club estava disfrutant de les intalacions i el fantàstic ambient del Reial Club de Polo de Barcelona, quatre “pringats” anaven a buscar punts fins a Tàrrega. Qui? La Sioux, en Hippy, en Morgan i en Drac.

En Roberto Iñigo és un jutge nou per nosaltres i teniem ganes de provar-lo. Aixi que ens vam plantar a la calorosa Tàrrega i ens vam enfrontar a un agility molt maco però llarg.

La Sioux va fer molt bona pista però només després d’haver repetit la passarel·la i en Hippy va acumular 2 faltes i 2 refusos. Això sí, es nota el treball fet amb el quiet, una passada de llarg i molt tranquil. Enhorabona Mercè! En Morgan semblava que es volia treure un agility però no, va caure un pal i en Drac, com bon germà, també va tirar un pal a l’agility.

Screenshot 20181006 200213Al jumping, en Morgan va salvar una sortida complicada sense el quiet però desprès va tirar un pal. La Sioux no va poder amb aquesta sortida i es va eliminar al tercer salt. En Hippy es va lluïr i va aconseguir un jumping amb velocitat que feia dies que se li resistia. El nostre veterà Drac també va aconseguir el jumping a 0 quedant primer de midi. També va pujar a podi en Morgan amb un tercer lloc i, ben aprop, en Hippy, va ser cinquè.

Diumenge nomes van competir en Morgan i en Drac. A l’agility, el primer va sortir passat de voltes i l’Elisenda va haver de dedicar-se a repetir zones. El seu germà Drac, però, ho va compensar fent un zero i guanyant la mànega.

Al jumping, en Morgan va sortir molt més centrat i va fer una pistassa però va tirar un pal. I en Drac, doncs també, un palet però aixo no ha impedit que tornés a quedar el primer dels midis. Aquest avi és incombustible!