En Drac estrena la lliga amb un primer lloc

201810 Tarrega Podi DracPrimera prova de la temporada de la Federació Catalana! Teníem moltes ganes de tornar a començar i a sobre a Tarrega i a la Fira del Caçador, molt bé. Fins i tot vàrem poder dedicar una estoneta -molt i molt curteta- per visitar les parades de la Fira o per participar en alguna de les activitats.

201810 Tarrega DracVàrem haver de matinar una miqueta ja que Tàrrega està lluny i ens tocava a primera hora, amb l’agravant que la prova del dia anterior a Badalona va acabar força tard. En qualsevol cas a l’hora prevista tots els de DH estàvem allà per donar guerra.

Vàrem començar amb l’Ela que últimament esta molt animada i, efectivament, varem fer un jumping sense cap penalització. Bé, al final vàrem tenir una mica de penalització per temps ja que hi ha gossos molt rapids.

En el torn del mitjans en Drac -amb els seus 10 anys- segueix fent molta por als contricants i ens va demostrar que tenen motiu per tenir-li al completar la pista sense penalitzacions. En Taboo va estar tan ràpid com sempre però va anar molt més controlat. Llàstima que va fer una falteta però va fer una gran pista.

I ens manquen els grans. La Cora segueix en la seva línia: efectiva com sempre i fent por a la competència. Es va marcar el seu primer cero de la temporada i seguiran mes. La novetat d’aquesta temporada ha estat en Fish amb un gran debut en aquesta categoria on va fer una gran pista encara que el resultat no els va acompanyar.

201810 Tarrega Ela201810 Tarrega TabooLa competició seguia amb una mànega d’agility que va donar que parlar. No és que fos molt difícil i la veritat és que la pista em va agradar però passaves un parell de cops pel mateix punt i els salts es feien en diferents direccions amb el que això provocava una certa confusió i més amb els nervis que sempre ens acompanyen a la pista.

210810 Tarrega Cora201810 Tarrega FishVàrem tornar a començar pels petits on l’Ela va decidir que hi havia un parell de punts on els números no estaven ben col·locats i on un salt per darrera quedaria molt millor, així que ho va fer com ella pensava, quelcom una mica inexplicable però ella és així de protestona.

Seguien els mitjans i, apa, agafeu-vos a la cadira! En Drac va ser l’únic participant que va completar aquesta mànega amb el que al final va acabar guanyant aquesta primera prova en la màxima categoria.

I que varen fer els grans? Doncs aquí ho tenim: la Cora va fer una petita falta i va quedar cinquena en la classificació final, començant a sumar puntets per la lliga. El nostre debutant, en Fish, va secundar el recorregut alternatiu de l’Ela i va fer un salt per darrera on no tocava.

Així m’agrada: que hi hagi solidaritat entre els companys