En Drac fa dos podis però en Loki un agility

Cap de setmana, inici de la Setmana Santa i Diumenge de Rams però, per uns quants enamorats de l’agility, un altre cap de setmana de competició. Aquesta ens ha tocat anar a Santa Margarida de Montbui, un poblet molt petit i amb molt d’encant, encara que mai tenim gaire temps de fer el turisme.

Dissabte la primera prova de la tarda va ser la de grau 3 on en Fish no va tenir gaire sort sobre uns recorreguts complexos on els pals queien amb molta facilitat.

MorganDracPel que fa als participants de grau 2, vàrem començar pel jumping, una pista molt exigent on molts dels participants varen tirar algun pal.  No va ser el cas d’en Drac ni d’en Morgan que no només ho varen acabar sense penalització sino que en Morgan es va proclamar com a guanyador d’aquesta manega. Despres l’agility no era menys exigent i s’hi afegia la dificultat de les zones on hi molts equips que penalitzen. Aquí també vàren caure molts de pals, bo i això en Drac va aconseguir quedar tercer a la classificació final.

VipperLokiDiumenge es va afegir al grup en Bruc que, quan ell vol, pot fer la pista molt be. Va passar-li quelcom molt poc habitual en ell: va tirar un pal però bo i això va quedar segon en la mànega de jumping.  De fet tots els nostres representants varen tirar algun palet.

Pel que fa a l’agility la Vipper ha fet una pistassa però amb un palet. En Drac ha fet una falteta a la passarel·la. En Bruc, que volia mantenir el seu lloc al podi, tambe ha aconseguit acabar la pista però amb un palet a terra. En Morgan estava fent una super pistassa amb una conducció impressionant i anava decidit cap a un túnel que no tocava. L’Elisenda ha aconseguit evitar-ho però llavors el gos ha decidit no pujar al balencí, resultant eliminat.

I al final de la prova, la super noticia. En Loki ha fet avui l’agility a zero i amb velocitat! No us ho creieu, oi? Doncs mireu els vídeos. Es increible ja que en Loki anava cap el mateix túnel que en Morgan i, a banda d’en Josep que el cridava, tots hem cridat, fins i tot pel megafonia han dit que en Loki estaba eliminat, però al darrer moment el gos rectifica la trajectòria, i puja al balanci amb angle i s’espera al final. Tots hem esclatat d’alegria i no n’hi ha per menys, després de dos anys sense veure cap zero en el l’agility. Esperem que sigui el primer de molts pero d’en Loki ja sabeu que ens ho podem esperar tot.

BrucJazzDesprés de la competició en Victor es va marcar dues pistes de preagility amb en Jazz que eren jumpings de competició amb totes les de la llei. Ho va fer molt bé i fins i tot va fer podi amb la classificació conjunta demostrant així que en Jazz quan s’hi posa pot fer pistes molt bones. A veure si aviat els podem veure en competició.