En Drac guanya a Badalona

Podi Badalona G2Dissabte al club de Badalona varem competir sobre dues pistas simultánies. Els estàndard varen començar pel jumping i els mini i midi per l’agility.

En el jumping la primera en sortir la ver la Lola però només començar se’n va anar a buscar la seva joguina que tenia a la porta de sortida amb el que es va eliminar.

La Mercè va sortir després amb en Hippy i va fer la pista a zero i amb velocitat. La seva germana, la Sioux, en canvi va fer un parell de faltes i una refusada amb en Juanjo.

En la mànega d’agility, en mini i midi, van començar l’Elisenda i en Drac amb una pista a zero. La Carme i la Striptease van eliminar-se al treballar la passarel·la mentre que en Jake i la Mònica van acumular dues faltes i una refusada.

Quan els gossos grans van fer l’agility les coses van canviar. La Lola va fer un zero i amb punt de velocitat, en Hippy va eliminar-se i la Sioux va fer la pista a zero i també amb punt de velocitat.

En el jumping dels petits, la Mònica amb en Jake va tornar a penalitzar i la Striptease també va fer alguna cosa. En Drac va fer una falta però això no li va impedir acabar el primer de la seva categoria.

Al haver completat les dues pistes ni que sigui amb penalització en Jake també hauria d’haver estat al podi, en tercer lloc, però la seva guia -que no acaba de confiar en les seves possibilitats- ja havia marxat.