En Drac guanya la prova de Tàrrega

201603 Tarrega Podi DracEls de dvisió d’honor que vàrem anar a Tàrrega varem ser: l’Estrip, en Drac i la Cora.

Pel camí hi havia pluja i boira i al arribar allà feia molt de fred i estava tot molt negre. Per sort va aguantar fins el final i només van caure unes gotetes a l’hora de lliurar els trofeus.

Els de DH estrenàvem jutge, un altre cop! Vàrem començar per un jumping que no tenia gaire complicació, només l’entrada del slalom on hi havia un túnel com a parany en el seu camí, Això si, havíem de correr molt, era un circuit molt ràpid, tant pel gos com per el guia.

Els estàndards van ser els primers en començar. La Cora va fer la pista a zero penalitzant per temps, bo i que va anar molt rapida, ja sabem que a DH es difícil entrar en temps perquè ni hi ha gossos que son una bala. El següent va ser en Drac que també va fer zero sense cap penalització, seguit de l’Estrip que tampoc va penalitzar.

Va seguir l’agility i aquest si que era més complicat. Hi havia molts paranys i molts salts per darrera, on havies de correr molt per arribar. La complicació major, però, era després d’un balancí on tocava anar a un túnel molt recte i havies d’estar al costat esquerre, sí o sí, perquè hi havia la passarel·la i tenies que arribar a temps per fer un pivot (molt complicat pel balanci o sigui zona…) perquè el següent salt era al reves, o ve fer un mig, amb el problema del següent salt que estava molt lluny i a sobre havíem de fer-lo amb un rere. També hi havia un altre punt conflictiu, en el mateix túnel, venint per l’altra banda on havies de correr molt perquè havies de creuar el túnel i podies fer un “superman” si et trobaves amb el gos. Bo i això la pista era maca i ens varem divertir molt.

201603 Tarrega Equip DHEl primer en començar va ser en Drac. La seva guia no va arribar a temps de fer un pivot com tenia pensat i va improvisar un mig que li va sortir “niquelao” (el que fa l’experiència). Amb la resta cap problema, i va acabar la pista sense cap penalització.

Desprès li tocava a l’Estrip. En un punt la seva guia no va arribar a temps de marcar-li un pivot ni un mig pel que la gossa va fer el salt tal qual se’l va trobar i es va eliminar. Desrpés encara es va eliminar un segon i un tercer cop i es que la pista se las portava per tot arreu.

Per últim la Cora. La seva guia no estava convençuda d’arribar per fer un pivot i va decidir confiar en la gossa i arriscar-se en el balancí, no esperant-se per assegurar la zona (el balanci normalment el fa perfecte). Va sortir justet, però va arribar! L’altre punt no li Preocupava a la Juli perquè enviar-la és quecom que fa perfecte. Al final va acabar la pista a zero però amb penalització de temps.

A l’hora dels trofeus, l’únic en fer podi va ser en Drac però l’organització es portava una mica d’embolic. Primer van posar-lo com a segon, sort que se’n van adonar i el van posar primer. Això si, va tenir doble foto!