En Drac i la Fosca de nou al podi

201012_Podi_MarviUn cop més la el nostre club s’ha fet notar en una prova de la Federació Catalana. Després d’una primera mànega molt oberta i sense massa complicacions, els nostres representants omplien els primers llocs de la classificació conjunta de les nostres categories (mini+midi). La Chula, la Nit i en Drac en primer, segon i tercer lloc i, una mica més enllà, la Fosca en sisè. En Rufo, que sempre genera expectativa quan surt a la pista, no va tenir en aquesta ocasió gaire sort i va seguir el seu guia quan havia d’anar cap a un tunel a distància, quedant així eliminat.

La segona mànega, però, era molt més complicada i, entre altres punts, un tunel sota la rampa i una entrada poc aliniada de slalom feien necessari una conducció molt acurada i aquella mica de sort que sempre ajuda.

Bo i que la Nit i la Chula van tenir problemes en el recorregut, precisament en aquells dos punts, l’Elisenda va fer una pista impecable amb en Drac, emportant-se el primer lloc sobre la suma de categories mini i midi. La Fosca, que va acabar el circuït sense penalitzar, seria al final tercera.

Una bona actuació, però, pel club que gràcies als punts d’en Drac i la Fosca incrementa la seva distància respecte als seus perseguidors i per l’Elisenda que consolida el seu lideratge amb en Drac.