En Drac, la Coma i la Cora sumen en DH

201703 Quiteria Podi DH201703 Quiteria Ela201703 Quiteria DracEn DH, aquest diumenge ens representàven la Ela, en Drac, la Cora i la Coma.

El jutge ens va plantejar un jumping molt tècnic. L’Ela i la Neus van penalitzar amb un refús en un punt on una volia anar a l’eslàlom i l’altra al túnel, qüestió de gustos, mira! En Drac ho va solventar força bé però va tirar un palet quan ja ens ho creiem fet. La Cora també va anar pel mateix camí, tirant el castell i un pal. Finalment la Coma, valor segur, la va fer a 0 i dins de temps.

201703 Quiteria Cora2201703 Quiteria Coma2L’agility era més assequible però amb un parell de trampes i l’Ela, que està molt decidida últimament, va caure en una d’elles: va anar a un salt quan tocava fer l’eslàlom. En Drac va anar força fluid però va fer falta la passarel·la. La Cora i la Juli van fer 0 però penalitzant per temps ja que a la baixada de la passarel·la van estar-se discutint sobre si acabar de fer-la o quedar-se allà. En el cas de la Coma van solventar-la molt bé però van caure dos pals.

Al final la Coma i la Cora van rascar alguns puntets per la lliga al quedar en 6a i 7a posició en aquesta prova i, en mini-midi, en Drac, va pujar al podi en 3a posició.