En Fox ja és a grau II

En FoxVa obrir el foc l’Athos amb un recorregut ra-pi-dí-ssim i amb unes zones perfectes. Llàstima que van caure dos pals.

A continuació, va saltar una Cloe sorprenentment tranquila. Resultat: un zero, amb una mica d’ajuda del guia que la va alliberar a la passarel·la abans de que es parés del tot, per si de cas…. 

I finalment, el Fox: ni un pal a terra, ni un salt abans de temps a balancí. Perfecte: tercer zero i cap a Grau II. Felicitats al Fran que s’ho ha treballat moltísiim.

A la segona mànega, l’Athos torna a volar sobre la pista però l’eslàlom i un pal a terra l’impedeixen el zero. Dona gust veure’ls a ell i al Cristian. Nivellàs!

La Cloe surt més nerviosa i decideix no entrar a l’eslàlom. Un refús i gràcies, perquè el Joan Miquel, incomplint tots el manaments, li va perdonar les zones. 

Va tancar la categoria el Fox, amb la feina feta i sense cap pressió. El Fran va aprofitar per eliminar-lo i treballar el balancí, conscient que comença la seva aventura a Grau II. A l’hora dels pòdiums, segon lloc pel Fox i la Cloe i tercer lloc per l’Athos. I que consti que hi havia força gossos competint.

201907 Valles Podi G1S201907 Valles Podi G1L