En Fox promociona a segona divisió

Diumenge passat una nova experiència ens esperava als que ens estem iniciant a l’agility, doncs tocava prova al Connecting Dogs i, pels tres representants del Cànic, en Thor, la Cloe i en Fox, era la primera prova que fèiem en un espai indoor.

201810 Connecting Fox Pass

201810 Connecting Podi dium iniLa primera mànega era l’agility i, com està sent habitual, començaven els gossos petits.

En Fran i en Fox posaven a prova tota la feina feta durant les últimes dues setmanes, on s’han dedicat a intentar que l’orellut no doni tanta feina a l’equip de pista, per la quantitat de pals que feia caure.

Tan bon punt el jutge va indicar la sortida, el petitó va arrancar ràpid com sempre i els salts anaven sent superats amb molt bones sensacions. A més, després de cada zona de contacte, en Fran sentia “Bona!” des del lateral, tot anava rodat. Quan tocava encarar el tram final, amb un eslàlom una mica problemàtic, la tensió anava creixent, la fita estava a prop, i just a l’últim salt…pista a 0! Una cosa impensable fa 15 dies!

201810 Connecting ThorEl primer dels gossos grans va ser en Thor, que el dia anterior havia tingut alguna relliscada i anava una mica insegur, sobretot a les zones. Així i tot, va fer una gran pista, amb algun ensurt quan gairebé fa la roda quan no toca, però que la Isabel va saber resoldre perquè ni tan sols li xiulessin refús. El que si va refusar va ser l’entrada de l’eslàlom, que els va privar del zero, però no de la primera posició de la mànega, molt bona pista!

Tot seguit era el torn de la Cloe, que a la baixada de la rampa, tot i tocar la zona no es va aturar i en Joan Miquel va preferir eliminar-se per treballar aquest aspecte, molt ben fet! El mateix va passar a la passarel·la. La resta de la pista un 10, la Cloe va seguir les indicacions del seu guia a la perfecció. De mica en mica es van compenetrant més, aviat arribaran els bons resultats.

De seguida es va muntar la pista corresponent al jumping, amb més cosetes de les que ens havíem trobat fins ara.

El primer de tots en saltar va ser novament en Fox, i aquesta vegada sí que va tirar algun pal, però només 1, cosa que va situar-lo 2n de la prova i que li dóna l’ascens a segona divisió! Enhorabona!

En el torn dels gossos grans començava la Cloe i la primera meitat de la pista la van fer molt bé, fins i tot després de refusar el castell, però més endavant la Cloe va entendre que el salt que s’havia de fer no era el que el seu guia indicava, quedant eliminada.

201810 Connecting Cloe 3201810 Connecting Fox 3L’últim gos en saltar va ser en Thor que, considerant l’embolic que es va fer la Isabel al començament, podem dir que va anar prou bé. Després d’anar resolent els primers salts com va poder, ja que va començar amb el gos a l’altre costat i quan se’n va adonar ja era massa tard, el Thor va tornar a refusar l’entrada de l’eslàlom i, una mica més endavant, va refusar el salt més complicat de la pista. Així i tot, va aconseguir pujar al podi amb una merescudíssima 2a posició. Molt bé!

Pròxima parada, Girona altre cop!