En grau 2 sumem punts per la final

Un altre cap de setmana cap el Valles, bona gent, bon ambient, activitat amb els nostres amics …  Que mes es pot desitjat?

Aquesta vegada, estrenem doble pista: a una banda farem el jumping i a l’altre l’agility. Més feina per l’organització però pels participants tot un luxe perquè reduïm molt el temps de la prova.

Comencem amb el jumping amb diversos punts on cal tenir el control del gos. L’agility era més obert però també amb unes trampes molt atractives.

Qué va passar amb els caniquitos?

202104 Valles Cloe 2Fox: va quedar quart a la classificacío. Va aconseguir un punt per passar a grau 3 en el jumping (sense cap pal a terra!) i un punt normal però vàlid per anar al Campionat d’Espanya, o sigui un doble zero pel aquest gran equip. Moltes felicitats!

Loki: un jumping a una gran velocitat però al penúltim salt va caure el pal per una crida precipitada del seu guia, provocant una falteta. A l’agility en Loki va decidir provar una nova tècnica a la passarel·la, iniciant una volada desde gairebé el començament de la baixada i tocant al darrer centímetre de la zona. El seu guia, però, no va estar d’acord amb aquesta nova tècnica i li va demanar de repetir la passarel·la fent-la, fent-la a la segona perfectament segons el mètode tradicional.

Jazz: cada dia mes fiable, ens va fer un jumping molt ràpid i amb punt per passar a grau 3. En l’agility ho va fer perfecte però hi va haver un gos que ho va fer molt ràpid i el va fer penalitzar per temps Això si, el punt li va ser vàlid per anar al Campionat d’Espanya.

Bruc: va fer una pista molt bona però en el penúltim salt, per una errada de conducció, va acabar eliminat. En l’agility va fer una super pistassa, obtenint també un punt per anar al campionat d’Espanya

Cloe: tenia el dia dels tunels i en va fer un, tant en el jumping com en l’agility, en el moment i lloc equivocat. A banda d’això, però, va fer unes pistes molt bones.

Per tant, alguns puntets per la final però sense prou regularitat com per fer, aquest cop, podi. A la propera, segur que si.

202104 Valles Bruc202104 valles Jazz 2