En Jake guanya al Ciutat Comtal

 JBB5794A la prova del passat cap de setmana al Ciutat Comptal, van començar amb l’agility en categoria estàndard.

 JBB5725Primer va saltar en Jazz i, tot i que la sortida era una mica complicada va aconseguir un zero, ben fet!! Seguit va saltar en Thor, fent dues faltes, una a la sortida de l’eslàlom i un altre a la zona de la rampa. Després va saltar en “categoria L” la Cloe, que va sortir de l’eslàlom abans d’hora directa cap al túnel col·locat just al davant.

Al torn dels petits, la Mònica amb el Jake va fer molt bona feina aconseguint un 0!! En Loki va quedar eliminat en repetir el balancí, que tants mals de cap està portant al Josep. Per últim, el Kuma, el toy per excel·lència, va quedar eliminat per no pujar la rampa en un primer intent i acabar fent-la del revés.

 JBB5745Al jumping, tampoc van destacar gaire, excepte la Mònica, que va tornar a aconseguir un 0 amb el que va guanyar la prova!! En Loki gairebé aconsegueix fer una pista a bona velocitat neta, si no arriba a ser pel refús que va fer a l’últim salt. El Kuma, que havia començat la màniga, va quedar eliminat fent un enrere on no tocava. Un salt després de l’eslàlom que tenia la seva trampa.

Als estàndard, tampoc els hi va anar massa bé, tots tres van quedar eliminats entrant a túnels o fent salts que no tocaven. Aquests estàndards tenen imaginació pròpia!