En Jango passa a grau II

201101_Valles_JangoEn la competició disputada a Caldes de Montbui, en una llarga i freda jornada, hem tingut una nova oportunitat de posar-nos a prova; que això de l’agility no es tan fàcil com sembla a la tele, ni pels que comencen ni pels que ja hi tenen experiència.

En grau I ens ha agradat veure que en Jordi i en Samy feien un recorregut amb qualificació d’excel·lent, quelcom més ajustat al seu nivell real. Els grans triomfador en grau I, però, han estat en Jaume i en Jango que han completat el darrer recorregut a zero que els calia per passar al nivell superior de competició. Ara comença un nou repte per aquest equip altament competitiu.

En grau II la bona noticia ha estat el doble zero que han fet l’Elisenda i en Drac que han quedat classificats en segon lloc sobre el total de mini i midi. Un nou punt en el seu camí cap al Campionat d’Espanya individual (en té tres) i per equips (ja en té cinc).

En grau III en Jordi i la Nit han fet un doble excel·lent però han tingut una penalització de centèssimes en un recorregut. Llàstima, seguiran però lluitant per seleccionar-se i segur que ho aconseguiran.

201101_Valles_Samy 201101_Valles_Drac