En Jordi guanya la final del Dogs in need

 JBB4407En JordiDiumenge es reserva per les finals de standard, començant pels graus inicials, els conductors joves i després les classes més avançades. En Jordi competia amb la Vipper en la categoria intermèdia que correspon al grau 4 (de 7), pel que havia de formalitzar la fitxa d’inscripció abans de les 10 del matí.

Va arribar una mica tard (sort que ja li havíem fet la fitxa nosaltres) però encara amb temps d’anar a fer una volta amb la Vipper, escalfar-la i deixar-la amb la jaqueta posada per que no es refredés mentre reconeixia la pista de la final. La pista tenia alguns punts de complicació, especialment un canvi gairebé al final on podia ser complicat arribar però mentre reconeixia en Jordi ja va dir que li agradava i ho va confirmar quan va sortir.

Vipper passale·laEl circuït era el mateix per grau 4 i 5 i dins d’aquest competien abans els gossos que havíen triat una alçada menor (Lower Height Option) i després els que saltaven a alçada completa, en aquest cas a 65 cm. En Jordi competia en grau 4 LH per no fer saltar a la Vipper a 65 i sortia en cinquè lloc.

Els gossos d’abans van anar fent el circuit amb més o menys problemes i els que el van acabar van fer-ho amb temps al voltant dels 46 segons.

Vipper al balancíAmb això que li toca ja a en Jordi, tots estàvem amb les càmeres de video i fotos preparades i pendents de com anava. Va anar superant sense problemes, a tota velocitat però amb eficàcia l’eslàlom i els obstàcles de contacte on havia tingut problemes els dies anteriors. Segueix amb girs correctes i a l’hora de fer el canvi ceg del final, no hi arriba, però ho resol amb un canvi per darrera i completa així una pista impecable en 38,385 segons amb el que  es posa primer.

Van seguir sortint gossos de grau 4 i de grau 5 però cap va superar la pista d’en Jordi amb el que, de fet, va ser el millor gos tant de grau 4 com de grau 5 de la jornada.

Una gran actuació, per tant, d’en Jordi i la Vipper que han iniciat amb molta empenta el seu recorregut competitiu. Es nota que hi ha molta feina prèvia però encara els queda molt per consolidar i anar evolucionant. Enhorabona!

Tornem cap a casa amb la satisfacció de la feina ben feta, no només en aquesta final si no en tots els dies de competició a Anglaterra i per part de tots els que hi hem estat.

L’any vinent més!